Elektronik RGB LED çubuk 75 TL!

En geç benimki geliyor zaten benimkinden de haber yok. Kulaklık geldi direk ilana koydum pıt pıt ediyor baslar tam 300 liralık kulaklıkmış

@Lory7 teşekkür ederim sayenizde bende bir tane aldım.

Hayırlı olsun. Gelmesi biraz uzun sürüyor galiba benimki hala gelmedi
En geç benimki geliyor zaten benimkinden de haber yok. Kulaklık geldi direk ilana koydum pıt pıt ediyor baslar tam 300 liralık kulaklıkmış
Ses kalitesi benim için yeterli ben kullanıyorum. Tabii 300 liralık kulaklıktan profesyonel birşey beklememek gerek.

Hayırlı olsun. Gelmesi biraz uzun sürüyor galiba benimki hala gelmedi

Ses kalitesi benim için yeterli ben kullanıyorum. Tabii 300 liralık kulaklıktan profesyonel bir şey beklememek gerek.

15 gün diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.

Fiyatına göre bedava yalnız almışken ortamı komple değiştirecek. Soft RGB renkleri olan ampül düşünüyordum baya seçenek varda nelere dikkat edicez bilmiyorum.

Fiyatına göre bedava yalnız almışken ortamı komple değiştirecek. Soft RGB renkleri olan ampül düşünüyordum baya seçenek varda nelere dikkat edicez bilmiyorum.
Seçeneklerde şarj, boyut ve renk seçeneği var. En mantıklısı 32 LED ve şarjlı olan istediğin bir renk olur bence.

Hangisi şarjlı ve 32 LED hepsini seçiyorum seçim değişmiyor sadece fiyat değişiyor

Fotoğraflarda 40 LED'li modeli var ama satışa açık değil sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…