5v argb 3pinli arasında bir boşluk olmalı. sanırım anakarttaki 12v 4 pin o tam gözükmüyor. 12v'lar led şeritler için diye biliyorum.Peki hocam bu soğutucunun ARGB olan versiyonunu alsam anakartımdaki yere bağlayıp kullanabiliyorum değilmi?
5v argb 3pinli arasında bir boşluk olmalı. sanırım anakarttaki 12v 4 pin o tam gözükmüyor. 12v'lar led şeritler için diye biliyorum.Peki hocam bu soğutucunun ARGB olan versiyonunu alsam anakartımdaki yere bağlayıp kullanabiliyorum değilmi?
5v argb 3 pinli giriş olmalı anakartta başka şekilde anakart yazılımı üzerinden kontrol edilemiyor diye biliyorum maalesefÇok karışık bir konu ya.![]()
Peki hocam bu soğutucunun ARGB olan versiyonunu alsam anakartımdaki yere bağlayıp kullanabiliyorum değilmi?
Kontrolcüde Fan4 yazan yere normal ışıksız bir fan takılmış 3 pinli. Oraya taksak çalışırmı acaba? RGB veya ARGB diye bir ibare yok ama.
Kontrol edilmez. ARGB degil RGB girisi bu. ARGB giris 5V 3 pin, RGB giris 12V 4 pin olur. Fotograftaki yuva da 12V 4 pin RGB yuvasi.
Zaten H610 cipset giris seviyesi bir anakart.
Evet.Sitede RGB versiyonunu alsam 4 pin 12v mu acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.