Bunun B-Die finder da kaydı yok ama Sosyal'de bir konu da B-Die demişler, muallakta duruyor.Ne ki bu? B-Die listesine baktım bundan çıkma ihtimali yüksek gibi geldi.
B-Die Finder, güncel bir site değil.Bunun B-Die finder da kaydı yok ama Sosyal'de bir konu da B-Die demişler, muallakta duruyor.
Ek olarak, 3600 MHz CL14 modeli B-die olması lazım.
Bu garanti B-die, hem daha ucuz belki trash bin B-die olabilir ama sanmam:
![]()
Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL14 CMW16GX4M2C3200C14 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL14 CMW16GX4M2C3200C14 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Doğrudur, referans olarak önerebileceğiniz başka bir kaynak var mıdır?B-Die Finder, güncel bir site değil.
3 tanesinin RAM'i bozuldu, 3'ü de Corsair Vengeance 3200-16 Hynix CJR çipli olandı.
Bulamadım, ama 1.42 Volt verdiğimi hatırlıyorum.G Skill'in 3600 CL14 olan remini 4400 cl18 18 18 38 değerlerinde oc edebilmiştim. Buluta bakayım belki foto varsa atarım.
Yok. Micron E-Die'dan sonraki en iyi OC olan çiplerden bir tanesi.CJR'da kronik bir sorun bulunmuyor aradığım kadarıyla.
Hardwareluxx Forum.Doğrudur, referans olarak önerebileceğiniz başka bir kaynak var mıdır?
Bakayım.Ek olarak, şu konumda da belirttiğiniz üzere B-die değil fakat tahmini olarak overclock potansiyeli nedir sizce?
F4-3200C16-8GVKB Model RAM'in Çip Türü Nedir?
Şurada paylaşılan tablodan anladığım kadarıyla kullandığım RAM'lerde Samsung B-Die çip var ama emin olamadım. Sizce RAM'lerim gerçekten B-Die mı? İlgili tablo: Thaiphoon Burner verileri şu şekilde:www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.