Arkadaşlar kasa seçiminde kararsız kaldım. Aklımda bazı kasalar var ama emin olamadım.
www.vatanbilgisayar.com
.
www.vatanbilgisayar.com
.
www.itopya.com
www.itopya.com
www.itopya.com
Versa J23'le 25 arasındaki farkı anlayamadım bilen var mı? Kasada önde 3 tane RGB ya da ARGB fan olması önemli PSU kapalı olsa daha iyi olur ve toz filtresi olursa tadından yenmez. Bir de PSU'su olmayan kasalara 80+ PSU önerirseniz sevinirim.
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 3x120mm LED FANLI MidT ATXSİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 3x120mm LED FANLI MidT ATXSİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE V200 Tempered Glass RGB Edition USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
THERMALTAKE V200 Tempered Glass RGB Edition USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-1K8-00M1WN-01 ITOPYA'da.
Thermaltake Versa J23 RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
Thermaltake Versa J23 RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-1L6-00M1WN-01 ITOPYA'da.
THERMALTAKE Versa J25 Tempered Glass RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
THERMALTAKE Versa J25 Tempered Glass RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-1L8-00M1WN-01 ITOPYA'da.
Versa J23'le 25 arasındaki farkı anlayamadım bilen var mı? Kasada önde 3 tane RGB ya da ARGB fan olması önemli PSU kapalı olsa daha iyi olur ve toz filtresi olursa tadından yenmez. Bir de PSU'su olmayan kasalara 80+ PSU önerirseniz sevinirim.