Rival 3 Wireless alınır mı?

Fatih_42

Kilopat
Daha fazla  
Sizce 800-900 fiyat bandına çıkmadan 500 liraya Rival 3 Wireless almak mantıklı mı? Kablosuz mouse istiyorum FPS oyunlarını genelde oynarım. Benim için 2 önemli husus var. 1.cisi gecikme yaşatmaması ( kullananlar yaşatmadığını söylüyor ) 2.cisi pil ile çalışıyor olması ( batarya sıkıntı yaratabilir benim için ) şu anda Razer Mamba T. E kullanıyorum ve scroll sorunu oluştu. 3 yıldır kullanıyordum.

Konunun üzerinden biraz zaman geçmiş ama hiç cevap olmadığı için ben cevap vereyim. 1 Aydır fareyi kullanıyorum. Gecikme hiç yok gibi, gibi dememin sebebi kablosuz olduğu için elbet bir gecikme vardır fakat bu hissedebileceğin bir seviyede değil, fark anlaşılmıyor kablolu modellerle. Pil kısmı cidden sıkıntı. Reklamları vs. " 400 Saat Pil Ömrü! İnanılmaz!!!" şeklinde olsa da bu 400 saat pil ömrü, led kapalı ve fare performansı en düşük olan 125Hz modunda oluyor, 125Hz'de de çekmediğim sıkıntı kalmadı, 2 haftadır ticket'laşıyoruz bu sebeple. Onun dışında eğer pil sıkıntı değil ise 500 Hz ve 1000 Hz modunda fare canavar gibi ama 200 Saati bile görmüyor o zaman. Başka sorun varsa yardımcı olabilirim.

Konunun üzerinden biraz zaman geçmiş ama hiç cevap olmadığı için ben cevap vereyim. 1 Aydır fareyi kullanıyorum. Gecikme hiç yok gibi, gibi dememin sebebi kablosuz olduğu için elbet bir gecikme vardır fakat bu hissedebileceğin bir seviyede değil, fark anlaşılmıyor kablolu modellerle. Pil kısmı cidden sıkıntı. Reklamları vs. " 400 Saat Pil Ömrü! İnanılmaz!!!" şeklinde olsa da bu 400 saat pil ömrü, led kapalı ve fare performansı en düşük olan 125Hz modunda oluyor, 125Hz'de de çekmediğim sıkıntı kalmadı, 2 haftadır ticket'laşıyoruz bu sebeple. Onun dışında eğer pil sıkıntı değil ise 500 Hz ve 1000 Hz modunda fare canavar gibi ama 200 Saati bile görmüyor o zaman. Başka sorun varsa yardımcı olabilirim.
Hocam pil durumunu ne yaptınız? bluetooth dan kullanınca daha uzun gittigi söyleniyor denediniz mi ? Benzer bir problem yasıyor bir arkadasım şarjlı pile gecmeyi dusunuyoruz.

Hocam pil durumunu ne yaptınız? bluetooth dan kullanınca daha uzun gittigi söyleniyor denediniz mi ? Benzer bir problem yasıyor bir arkadasım şarjlı pile gecmeyi dusunuyoruz.
Bim'e Duracell şarjlı pil ve şarj aleti gelmişti 110₺'ye aldım onu. Şarjlı pille fare 10-12 gün gidiyor 250Hz'de ve şarj olması 4 saat sürüyor. Şarjlı pil almak sürekli pil almaktan mantıklı, 6-9 ayda kendini amorti eder zaten.

BİM'e Duracell şarjlı pil ve şarj aleti gelmişti 110₺'ye aldım onu. Şarjlı pille fare 10-12 gün gidiyor 250Hz'de ve şarj olması 4 saat sürüyor. Şarjlı pil almak sürekli pil almaktan mantıklı, 6-9 ayda kendini amorti eder zaten.

Peki tavsiye eder misiniz SteelSeries Rival 3 Wireless fareyi yoksa Razer Basilisk mi al dersiniz?

Peki tavsiye eder misiniz SteelSeries Rival 3 Wireless fareyi yoksa Razer Basilisk mi al dersiniz?
İkisi de birbirine yakın fareler, Razer'ın gecikmesi biraz daha düşük ama Rival 3 daha ele oturan bir tip gibi gözüktü gözüme. Uzun kullanımda Razer nasıl sorunlar çıkarır bilmiyorum ama aldığımdan beri Rival 3'de sağ tuş dışında sorun yaşamadım. Sağ tuş aldığımdan beri oynuyordu ve geçen hafta tümden bozuldu. Pazartesi garantiye yolladım ve perşembe yeni fare geldi. Onun için garanti de ilgili olduğundan ben Rival 3 seçerdim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı