RMP-600-80P güç kaynağı sorun yaratır mı?

Kagan209

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, 2-3 gün önce hazır sistem aldım ve aldığım hazır sistemin içinde Rampage zuko 600W ve RMP-600-80P güç kaynağı bulunmakta. Sistem çoktan kargoya verilmiş yani iptal edip değiştirme şansım yok. Sistem elime ulaştığında hiç kullanmadan güç kaynağını değiştirmeli miyim? Birkaç Rampage PSU patlama olayı gördüm internette tırstım açıkçası sıfır sistemi çöp etmekten.
sistemdeki kasa: Rampage ZUKO 600W 80 Plus Bronze Rainbow 4 Adet Fanli Temper Camli ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA

Öncelikle merhaba, 2-3 gün önce hazır sistem aldım ve aldığım hazır sistemin içinde Rampage zuko 600W ve RMP-600-80P güç kaynağı bulunmakta. Sistem çoktan kargoya verilmiş yani iptal edip değiştirme şansım yok. Sistem elime ulaştığında hiç kullanmadan güç kaynağını değiştirmeli miyim? Birkaç Rampage PSU patlama olayı gördüm internette tırstım açıkçası sıfır sistemi çöp etmekten.
sistemdeki kasa: Rampage ZUKO 600W 80 Plus Bronze Rainbow 4 Adet Fanli Temper Camli ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA

En kısa zamanda değiştir.

Max 2k olur muhtemelen, kesin değişmeli mi dersin rampage psu?
Değiştir hocam.

Bütçe çıkarsa bunu al. Çok daha kaliteli.

Max 2k olur muhtemelen, kesin değişmeli mi dersin rampage psu?

Evet degistir.

bomb.PNG

3-5 Ay akım korumalı priz ile idare etsem bir şey olur mu, zarar gelmesinden korkuyorum anakarta ekran kartına vs.

Akım korumalı priz PSU'dan korumaz. Ama öyle sisteme zarar vereceğini sanmıyorum eğer çok şansız birisi değilsen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı