Shaw Dickerson
Hectopat
- Makaleler
- 2
Öyledir hocam, şakasına atmıştım. Ama Emin olun 20'liklerden eksiği yoktur Johnny abimizin43 yaşında.
Öyledir hocam, şakasına atmıştım. Ama Emin olun 20'liklerden eksiği yoktur Johnny abimizin43 yaşında.
Zaten 20lik?Öyledir hocam, şakasına atmıştım. Ama Emin olun 20'liklerden eksiği yoktur Johnny abimizin![]()
Hocam bi ara Limited'lar 5 Robux'a satılıyordu. ( Bazıları) Şu an 27.000.000 Robux olanları var.Hocam sizin elinize bir şey geçmedi tişört o kadar olmuş oluyor anladığım kadarıyla? Roblox'da sistem şu şekilde işliyor bildiğim üzere: Satan kişi istediği fiyat yapabiliyor ama sırf aldığın tişört bu kadar diye satabileceğini sanmıyorum. Bende 5 robuxa alayım bir tişörtü sonra satan kişiye söylerim zam yap diye 999.999.999 Robux olsun zengin oldum.
item linkini atar mısın?Hocam bi ara Limited'lar 5 Robux'a satılıyordu. ( Bazıları) Şu an 27.000.000 Robux olanları var.
Ve o hesaplar çok değerli oluyor.
Hocam bir ara Limited'lar 5 Robux'a satılıyordu. ( bazıları) şu an 27.000.000 Robux olanları var.
Ve o hesaplar çok değerli oluyor.
Item linkini atar mısın?
Kaçlık yahu? 20'lik mi 43 mü?Zaten 20lik?![]()
Limited değil fakat ne kadar fazla Robux ise o kadar değerleniyor.Yani limited diye bir şey var onu alınca hesabın değerleniyor? Bu limited mi şimdi?
İnceyi anlamadınmıKaçlık yahu? 20'lik mi 43 mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.