Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende giriyor Roblox sitesi sizde öyle mi?

Açıklama yapan kişi yetkili değil ki. Bana yetkili göster.

İbrahim Haskoloğlu tarafsız gazetecidir ve yasaklama vb. durumlar olduğunda, doğrudan yetkililer ile iletişime geçen isim oluyor. Genellikle haberleri ondan alıyorum ve Instagram yasağında da doğrudan yetkililer ile konuşmuştu da illaki yetkili birisinden açıklama bekliyorsanız @deniz.10 paylaşmış üstte. Muhtemelen resmi Twitter sitesinde de açıklama vardır, oradan da bakabilirsiniz.

Saniye’nin videosunu izleyin anlarsınız neden yasaklandı. :D

Roblox illaki açılır, açılmazsa VPN ile girmeye başlarlar. Tek değişken devletin işlerin nasıl yürüdüğü hakkında bilgisiz kalması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga yeter lan. Vallahi yeter ya. Delirecem. Bu haberi gördüğümde ilk bu oldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonra da bu oldum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam fikir tartışmasına yer yok artık, açarlarsa açarlar açmazlarsa da millet girmenin bir yolunu bulur zaten, olan zamanımıza ya da değiştirmeye çalıştığımız fikirlere harcadağımız emeğe olur. Hayırlı akşamlar.

Artık neredeyse tüm uygulamalar, oyunlar maalesef istismara açık ve tehlikeli ama bunların önüne erişim engeli getirerek geçilmemeli. Böyle şeyler için en büyük sorumluluk aileye bağlı en azından 14-15 yaşına kadar ailelerin çocuğunun kullandığı uygulamalar ve oyunlarla ilgili bilgi sahibi olması gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı