Rocket League Epic Games ile gelen toxic kitle

Makaleler
3
Daha fazla  
Oyunda 300 saatim var. Steam'da oynadığım 250 eğlenceli saat... Ne zaman oyuna Epic Games oyuncuları geldi, oyunun dengesi bozuldu. Girdiğim her maç kolsuz takım oyuncuları geliyor. Daha uçmayı bilmiyorlar, Chat'ten küfür ediyorlar. Şu an Gold'um ama böyleleri yüzünden elmasa çıkma umudum kalmadı. Gerçekten kötü oyuncular ve 1 gol yiyene de 3. dakikada FF veriyorlar. Şaka gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi uçmayı bilmesinler, bir şey demem. Ama 1000 ELO, G2 rütbeye sahip bir adamın uçmayı bilmesi gerekiyor. Acaba başkalarından hesap satın alıp öyle mi giriyorlar oyuna? Hiç anlamadım. Adam G2. Ama oynayışı bronze gibi. İyice dengesini bozdular oyunun. Keşke ücretsiz olmasaydı.

Sen o kadar iyi oynuyosan ve takımına daha uçmayı bilmeyen kişiler geliyor diye şikayet ediyorsan suçu oyuncuda değil, oyunun eşleştirme sisteminde ara. Herkes anasının karnından bu oyunu iyi oynayarak başlamıyor maalesef.

Valla bana neredeyse hiç öyle insanlar denk gelmedi. Tüm maçlarda eğlendim kaybetsem bile. Senin şansına demekki. Yada oyunu fazla ciddiye alıyorsun. Eğlenmek için oynayın şu oyunu kasmayın bu kadar.

Epic Games tüm oyunlarımın içine etti. Rocket'de rank atlayamıyorum. 1K saatim var hiç böyle oyunculuklar görmemiştim. Direkt Altına, Plat'a atmışlar milleti. Takıldım kaldım. GTA'da hileden adam akıllı arabamı süremiyorum oda ayrı dert.
(Yeni Profil Foton <3 Ben bu arada.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı