ROG G513QC-HN031 vs Omen 15-EN1012NT vs Legion 5 vs MSI Creator A10SDT-491TR

ofdaisy

Centipat
Render, tasarım için kullanacağım, oyun oynamayacağım bir bilgisayar arıyorum. ASUS ROG serisi bilgisayarın sRGB yüzdesinin düşük olduğunu gördüm. HP markasına Pavilion serisindeki ısınma problemlerinden dolayı mesafeliyim. Lenovo ise Intel işlemcili. Ekran tazeleme hızı ve ekran kartına rağmen MSI tercih etmeli miyim? Bu cihazlardan hangisi ile işlerimi sorunsuz yapabilirim?

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000BSNBO

Son düzenleyen: Moderatör:
Render, tasarım için kullanacağım, oyun oynamayacağım bir bilgisayar arıyorum. ASUS ROG serisi bilgisayarın sRGB yüzdesinin düşük olduğunu gördüm. HP markasına Pavilion serisindeki ısınma problemlerinden dolayı mesafeliyim. Lenovo ise Intel işlemcili. Ekran tazeleme hızı ve ekran kartına rağmen MSI tercih etmeli miyim? Bu cihazlardan hangisi ile işlerimi sorunsuz yapabilirim?

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000BSNBO

Omen sizi memnun edecektir, ancak performanstan biraz ödün veririm diyorsanız creator tavsiye ederim. Creator Center yazılımı ile bazı uygulamalar için optimizasyon iyileştirmeleri yapılıyor. Ayrıca ekran daha iyi.

Omen sizi memnun edecektir, ancak performanstan biraz ödün veririm diyorsanız creator tavsiye ederim. Creator Center yazılımı ile bazı uygulamalar için optimizasyon iyileştirmeleri yapılıyor. Ayrıca ekran daha iyi.
Hocam Creator i7 işlemcili sizce Ryzen7 olmaması çok büyük eksi mi? Gtx1660ti ile gelmesi de beni düşündürüyor. Bir de Creator Center hangi uygulamalarla entegre çalışıyor bulamadım, bu konuda bir bilginiz var mı? Yardımınız için teşekkür ederim.

Hocam Creator i7 işlemcili sizce Ryzen7 olmaması çok büyük eksi mi? GTX1660 Ti ile gelmesi de beni düşündürüyor. Bir de Creator Center hangi uygulamalarla entegre çalışıyor bulamadım, bu konuda bir bilginiz var mı? Yardımınız için teşekkür ederim.

Hocam hangi uygulamaları destekliyor bilmiyorum maalesef. Dediğiniz gibi donanım açısından sıkıntılı bu durum. Omen daha mantıklı olacak gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı