Ürün 140W TGP ile geliyor. 120'ye kadar çıkıyor. Adaptör yetmiyor. Umarım bataryadan yeme durumları da yaşanmaz.
Adaptörle alakası yok bunun, timespy yüke sokarken teker teker sokuyor.
Ürün 140W TGP ile geliyor. 120'ye kadar çıkıyor. Adaptör yetmiyor. Umarım bataryadan yeme durumları da yaşanmaz.
Yine de bir sıkıntı var. Dynamic boost çalışmıyor.Adaptörle alakası yok bunun, timespy yüke sokarken teker teker sokuyor.
Evet bir sorun yok gibi gözüküyor şu anlık.Timespy testinde 120W değerini koruyabildi mi?
Yine de bir sıkıntı var. Dynamic boost çalışmıyor.
BIOS ile çözülebilecek bir şey donanımsal değil en azından bu bağlamda önerilebilecek bir cihaz olduğunu düşünmekteyim.
Ağır oyun oynamıyorum daha çok dota gibi en fazla overwatch gibi oyunlar oynarım ama şunu söyleyebilirim aralıksız 1.5 saattir cihaz yükte ve hiç eksilme olmadı. Eğer böyle bir şey yaşarsam sizi etiketler bilgisini veririm. Kaldı ki dynamic boost dahilinde 140’a da ulaşsa adaptör bence hayli hayli yetecektir diye düşünüyorum, yanlış mıyım ?Bilemiyorum. İnşallah çözülür. 140W görmemesi üzdü.
Uzun ağır oyun testi yapıp bataryadan yiyor mu onun da testini yaparsanız çok sevinirim.
Pili %100 yaptıkran sonra MyAsus uygulamasından pil şarj limitini %80 yada % 60 olarak ayarlarsanız daha net görebilirsiniz pilden yiyip yemediğini.
Eğer pilden yemiyorsa %100-99 da kalacaktır,
Ama yiyorsa üst limit %80 olduğu için aşağılara doğru düşecektir.
İşte o noktada asus mühendislerinekalmış, kullandıkları mosfetler ne kadar verimli bilemiyorum.Ağır oyun oynamıyorum daha çok dota gibi en fazla overwatch gibi oyunlar oynarım ama şunu söyleyebilirim aralıksız 1.5 saattir cihaz yükte ve hiç eksilme olmadı. Eğer böyle bir şey yaşarsam sizi etiketler bilgisini veririm. Kaldı ki dynamic boost dahilinde 140’a da ulaşsa adaptör bence hayli hayli yetecektir diye düşünüyorum, yanlış mıyım ?
Önceki seride düzelttiler, bundan da ümitliyim ben. Umarım meraklarınızı dindirmişimdir.İşte o noktada asus mühendislerinekalmış, kullandıkları mosfetler ne kadar verimli bilemiyorum.
İnşallah düzelir. Herkes parasının hakkını alsın istiyorum bendeÖnceki seride düzelttiler, bundan da ümitliyim ben. Umarım meraklarınızı dindirmişimdir.![]()
Sizin süreci de lütfen bildirin hakkınızı aldığınızı görmek isterim.İnşallah düzelir. Herkes parasının hakkını alsın istiyorum bende![]()
Çok sağ olun. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Cihaz genel anlamıyla şu an güzel, soğutması iyi. Yeni olduğu için BIOS güncellemeleriyle ufak sorunları çözülecektir. Eksi yönü olursa ara ara burayı hortlatır sizlere de bilgisini veririm. Darısı size hocam.Elinize sağlık öncelikle, ben de bir yerden para bekliyorum o zamana kadar konunuzun takipçisiyim. Cihazla alakalı eksi artı deneyimlerinizi ara ara paylaşırsanız memnun olurum. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.