Root attıktan sonra IMEI gider mi?

Brky1616

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde kaçak Redmi Note 9 var. MIUI 13 geldikten sonra telefonda ciddi ısınma ve şarj problemleri oluşmaya başladı. Ekran kapalı olsa bile şarj su gibi akıp gidiyor. Telefon günün yarısını şarjda geçiriyor. Ben şimdi MIUI 12.5 yüklemek istiyorum. Yüklediğimde bu sorunlarım düzelir mi ve IMEI gider mi? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar elimde kaçak Redmi Note 9 var. MIUI 13 geldikten sonra telefonda ciddi ısınma ve şarj problemleri oluşmaya başladı. Ekran kapalı olsa bile şarj su gibi akıp gidiyor. Telefon günün yarısını şarjda geçiriyor. Ben şimdi MIUI 12.5 yüklemek istiyorum. Yüklediğimde bu sorunlarım düzelir mi ve IMEI gider mi? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

IMEI cihazla alakalı işletim sistemiyle değil.

Root atarken gitmez ama rom atarken gidebilir. Siz bir yere not edin. Giderse geri yüklemek basit.

Peki ROM atmak için efs yedeği almam gerekir mi hocam?

Doğru hocam ama da sonra IMEI repair programı ile yazabiliriz. Ama sadece IMEI ile olmuyor. Bunun seri no su var MAC adresi var IP adresi var. Ha bir de sertifikalar var. Yoksa sinyal almaz. O yüzden TWRP üzerinden hem modem hem de efs yedeğini almamız lazım. Yoksa yükleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı