Rraene neden yayın açmıyor?

Rraene sadece 24 gün önce yayın açmış ve video da atmıyor sadece Elraen'in yılbaşı videosunda var neden?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rraene sadece 24 gün önce yayın açmış ve video da atmıyor sadece Elraen'in yılbaşı videosunda var neden?
Selam dostlar,Yayında ve instagram adresimde duyurmuştum, görmeyenler olabileceği için buradan da duyurmak istedim. Bildiğiniz üzere hayatımı değiştirmek için bir dönüşüm sürecine girdim ve bu yüzden 3 aylığına İstanbul’a geldim. Artık sürecin son zamanlarına geldik ve bu sebepten 3-4 haftalığına yayınlarıma ara veriyorum, spora ve diyete olan yoğunluğumuzu arttıracağız, gelecek sene için planlamalarımı yapacağım ve biraz da iş+şahsi düzenimi planlayıp oturtacağım. Kısacası güzel ve iyi şeyler için bir süreliğine yayın ve youtube aktifliğimi 3-4 haftalığına kısıyorum. Bu süreçte yine ara ara yayınlarımız veya youtube özel içeriklerimiz olacak, ayrı olarak da zaten Instagram üzerinde aktif bir şekilde takılıyorum. Biraz özleşelim, hem ben sizi hem siz beni özleyin, döndüğümde güzel güzel keyifli vakitler geçirelim. 2024 planlamalarımın arasında içerik planlamalarım da olacak, önerilere açığım, yorumlarda önerilerde bulunabilirsiniz. Hepinizi öpüyorum, döndüğümde inşallah bol bol eğlenceli, keyifli vakitler bizi bekliyor olacak. Muck, özleneceksiniz 😘

https://www.youtube.com/post/UgkxF9jav223Qcxfxn61UWfcjhVOdCfGQasU

Technopat Haberler

Geri
Yukarı