Çözüldü Moderatörler neden yardım konusu açmıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne anlatmaya çalışıyorsunuz? Herkes her alanda uzman olmak zorunda mı? Siz her teknik sorunu çözebilir misiniz?
Öyle bir şey demedim. Sadece rütbenizin saygınlığını korumak için bilgisiz olduğunuz bir konuda "no name" bir hesapla soru sorabileceğiniz olasılığını söyledim.

Hatta korsan destek almak için ilk mesaj atmış gibi gösterip korsana destek alabilirsiniz. Forum kurallarında ilk mesaja korsan desteği veriliyor diye okumuştum.

Öyle bir şey demedim. Sadece rütbenizin saygınlığını korumak için bilgisiz olduğunuz bir konuda "no name" bir hesapla soru sorabileceğiniz olasılığını söyledim.

Hatta korsan destek almak için ilk mesaj atmış gibi gösterip korsana destek alabilirsiniz. Forum kurallarında ilk mesaja korsan desteği veriliyor diye okumuştum.
Teknik destek için ek hesap açan olduğunu sanmıyorum. Zaten kurallara da aykırı. Dedikleriniz de yanlış anlaşıldı başta.

Rütbenin verdiği bir saygınlık var mı bilmem, varsa bile yardım istemenin bunu azalttığını düşünmüyorum. Genel olarak yardım istemenin "utanç" veren bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı