RTX 2060 6G CS:GO'da 85 dereceyi görüyor

HollyVibe

Kilopat
Merhaba. Yakın zamanda arkadaşımdan bir bilgisayar teslim aldım. 235 gün gibi bir açık kalma süresi var ve arkadaşım bilgisayarın içini bile açmamış. Ekran kartı rtx2060-o6g-evo modeli ve yüksek ayarlarda CS:GO oynarken 85 derecelere kadar çıktığını gördüm. Bu konu hakkında ne yapabilirim? Termal macundan olabilir mi?

Kasadaki tüm fanların düzgün hava akışı sağladığına emin olun.
Bir de ekran kartını çıkarıp en soğuk modundan 50 cm mesafeden bin fön makinesı tutun fanlara ve ızgaralara.

Kasadaki fanların yönü ve sağladığı hava akışında bir problem yok. Kasayı aldıktan sonra zaten içine tozların ayıklanması için soğuk modda fön makinesi tuttum.

O zaman ya garantiye götürmeniz lazım bakımlarının yapılması ve sorunun kartta mı oldupunun bakılması için ya da macununu yenilemeniz lazım temizlğinde ve fanlarda bir sıkıntı olmadığını söylüyorsunuz.

Arkadaşlar geçmiş olsun. Bilgisayarı aldığım arkadaşımla konuştum. Kart Vatan'dan alınmış. Ben kullanmaya başladığımda da böyleydi diyor. Kutu fatura vs. de yok. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı