RTX 2060 6 GB ekran kartım var. Valorant oynarken grafikleri fullersem FPS'im artıyor ama düşük ayarlara çektiğim zaman FPS'inde bayağı bir düşme yaşanıyor. Sebebi ne olabilir sizce?
RTX 2060 6 GB ekran kartım var. Valorant oynarken grafikleri fullersem FPS'im artıyor ama düşük ayarlara çektiğim zaman FPS'inde bayağı bir düşme yaşanıyor. Sebebi ne olabilir sizce?
Oyunda optimizasyon sorunu var hocam herkesde öyle benim fps 250-300 arası haritaya göre değişiyor ama çatışmaya girdiğimde 110'a kadar düşüyor i5 9400 F 16 gb RAM 1660 super OC şuanki sistem
İşlemciniz nedir hocam?
Valorant işlemci ağırlıklı oyun olduğu için işlemci daha önemli.
Ayarları yükselttikçe FPS'in artmasının sebebide ayarlar arttıkça oyun ekran kartına yüklenmeye başlar.
Bende 110-140 FPS arası alıyorum R5 2600 ve RX590 sistemle.
Yüksek ayarlarda oynayan birisi FPS oyunlardan anlamıyordur akıcılık ve mermilerin daha erken gitmesini istiyorsan her zaman düşük ayar ile oynicaksın mesela yüksek ayarlarda arka arkaya 3 kişiye Carbon atabilir misin
Yüksek ayarlarda oynayan birisi FPS oyunlardan anlamıyordur akıcılık ve mermilerin daha erken gitmesini istiyorsan her zaman düşük ayar ile oynicaksın mesema yüksek ayarlarda arka arkaya 3 kişiye Carbon atabilir misin
Valorant işlemciye dayanan bir oyun fakat önceden böyle FPS sorunları yokdu o yüzden oyun ile alakalı eğer sizde yüksek ayarlarda daha iyi FPS veriyorsa ona alın ama eskisi gibi kolay kill alamazsınız zaten oynadıgın icin bilirsin