RTX 2060 Dying Light Düşük FPS Sorunu

subdued

Centipat
MSI GE75 Raider 9SE kullanıyorum. Geçen hafta OS format attım. Formattan sonra oyunlarda ciddi FPS düşüşü oldu. Özellikle Dying Light'ta oldu. Ultra ayarlarda 100 FPS üstünü görürken şimdi 50'yi zor görüyorum. Üst köşede gördüğünüz gibi 25 FPS'ye kadar düşebiliyor. Bu FPS düşüşü GTA V ve PUBG'de de var ama bu kadar fazla değil. Şimdiden yardımlarınız Teşekkür ederim.

Dying Light Screenshot 2019.07.30 - 12.11.26.48.png

Arkadaşın dediği gibi görüntü kablonuzu 2060'a bağlamadıysanız olabilir. Yoksa driverları güncelleyip MSI Afterburner'dan verileri inceleyin. Sıcaklıklar ve kullanım değerlerine.

MSI GE75 Raider 9SE kullanıyorum. Geçen hafta OS format attım. Formattan sonra oyunlarda ciddi FPS düşüşü oldu. Özellikle Dying Light'ta oldu. Ultra ayarlarda 100 FPS üstünü görürken şimdi 50'yi zor görüyorum. Üst köşede gördüğünüz gibi 25 FPS'ye kadar düşebiliyor. Bu FPS düşüşü GTA V ve PUBG'de de var ama bu kadar fazla değil. Şimdiden yardımlarınız Teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 421965
Ben de RTX 2060 Kullanıyorum lolde falan bazen 1'e inip tekrar 160 fps'e geliyor

İşlemci sıcaklığınız nedir? Oyun oynarken işlemci kaç GHz'de çalışıyor.
İşlemci sıcaklığı genelde 85 ile 91 derece arasında ve 4.3 GHz'de çalışıyor işlemci.
Acaba intel ekran kartı üzerinden oynatıyor olmasın?
Oyuna girince GPU ışığı Kırmızı(2060) oluyor. Bende ondan şüphelenmiştim fakat ondan değilmiş.
Arkadaşın dediği gibi görüntü kablonuzu 2060'a bağlamadıysanız olabilir. Yoksa driverları güncelleyip MSI Afterburner'dan verileri inceleyin. Sıcaklıklar ve kullanım değerlerine.
Driverlerın hepsini MSI'in ve Nvidia'nın sitesinden yükledim ama sorun devam ediyor.
Ben de RTX 2060 Kullanıyorum lolde falan bazen 1'e inip tekrar 160 fps'e geliyor
Bende hep düşük sadece yere yada gökyüzüne bakınca 65-70 felan oluyor.

Son düzenleme:
İşlemci sıcaklığı genelde 85 ile 91 derece arasında ve 4.3 GHz'de çalışıyor işlemci.

Oyuna girince GPU ışığı Kırmızı(2060) oluyor. Bende ondan şüphelenmiştim fakat ondan değilmiş.

Driverlerın hepsini MSI'in ve Nvidia'nın sitesinden yükledim ama sorun devam ediyor.

Bende hep düşük sadece yere yada gökyüzüne bakınca 65-70 felan oluyor.

O zmn yapacak tek şey var öncelikle afterburner değerleri sonra sırasıyla furmark, HDtune , memtest86 .

O zmn yapacak tek şey var öncelikle afterburner değerleri sonra sırasıyla furmark, HDtune , memtest86 .
Testleri yapıp paylaşacağım o zaman.
HDTune

HDTUNEHealth.png

HDTune.png

Dying Light Screenshot 2019.07.30 - 15.53.52.94.png
20190730_160054_compress24.jpg

MemTest86'yı şu anda yapıyorum test sonuçlarını buraya paylaşacağım.
Testleri yapıp paylaşacağım o zaman.

HDTune

HDTUNEHealth.png

HDTune.png

Dying Light Screenshot 2019.07.30 - 15.53.52.94.png
20190730_160054_compress24.jpg

MemTest86 testinde herhangi bir sorun çıkmadı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı