RTX 2060 ile Battlefield V FPS Sorunu

OnurFF

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar,

Öncelikle sistemim şu şekilde;
1x CORSAIR 8GB DDR4 3000MHz CL16 Siyah Vengeance LPX Single Kit Ram
AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek İşlemci
MSI Geforce RTX 2060 VENTUS 6G OC 6GB 192Bit GDDR6 DX12 Ekran Kartı
MSI B450M PRO-M2 V2 AMD B450 Soket AM4 DDR4 3466MHz VGA DVI HDMI Anakart
ADATA 480GB SU630 3D NAND Sata3 2.5'' SSD (520MB Okuma / 450MB Yazma)

Yaşadığım soruna gelecek olursak. Technopat'ın benim ekran kartımla yaptığı BF V incelemesinde "Ultra" ayarlarda 90 civarı FPS alınıyordu. Fakat ben tüm driverlar güncel olmasına ve ayarlar LOW olmasına rağmen 50-90 arası oldukça değişken bir değer alıyorum ve özellikle 64 kişilik serverlarda FPS droplar yaşıyorum.
Bunun sebebi 8 GB olan RAM'imin bir dar boğaza yol açması mıdır? Fakat 2060 ile her şey lowdayken bu kadar da olumsuz etkilir olması bana hiç normal gelmedi...
Var mıdır bir fikri olan? Şimdiden teşekkürler.

Low'da darboğaz yapar 1080p ise. Çözünürlüğü artırmaya bakın. Ölçeklemeyi yükseltin yükseltebildiğiniz kadar. Çizim yüksek olursa kareleri ekran kartına yetiştiremez işlemci. İşlemcin oyun için kuvvetli bir işlemci değil.

Ryzenlerin tek çekirdek gücü düşük 1080P'de o nedenle ultrada oynaman lazım ki işlemciye fazla yük binmesin. 8 GB Ram de FPS droplara neden olur.
Yaşadığın durum normal.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Söylediklerinizi dikkate alarak akşam ultra ayarlarda deneyeceğim tekrardan.
Yakın zamanda da bir 8 GB RAM daha almam gerektiğini düşünüyordum zaten onu da halledeceğim artık.
İşlemcinin kuvvetli olmadığını söyleyen arkadaşa da pek katılmıyorum işlemci gayet makul.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı