RTX 2060 ile Cyberpunk 2077'de düşük FPS alınıyor

AuEnx

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim i7-10750H ve RTX 2060. Cyberpunk 2077'i Steam'den bugün indirdim ve oynamak için girdiğimde ana menü dahil FPS 20-25 arasında gidip geliyor. İlkten ben sadece bu ana menü için geçerli, oyun içerisinde düzelir diye düşünmüştüm ama hayır düzelmedi. Problemin ne olduğunu hala bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

Sonucu yazarsın. Ben kendi sistemimle yüksek/orta ayarlarda 60 FPS çok rahat oynuyorum senin hiç sorun yaşamaman lazım. Sorunu buluruz çok uzun sürmez.
Maalsef sonuç aynı değişen hiçbir şey yok.
Edit: Sorunu buldum galiba emin değilim. Oyunun steam kütüphanesinden veya masaüstü simgesinden girmeyi değilde, yerel dosyalara gözatıp diyip oradan oyunun Launcherini bir çalıştırdım şu an oyun 150 FPS üstü çok akıcı. Ama bu seferde şöyle bir problem var, oyun steam da oynadığımı göstermiyor.

Maalsef sonuç aynı değişen hiçbir şey yok.
Edit: Sorunu buldum galiba emin değilim. Oyunun steam kütüphanesinden veya masaüstü simgesinden girmeyi değil de, yerel dosyalara gözatıp deyip oradan oyunun Launcherini bir çalıştırdım şu an oyun 150 FPS üstü çok akıcı.

Sorunu çözdüysen çok iyi bu şekilde oynayabilirsin. Ben de Reddit'e bakıyordum kimileri bu sorunu sürücüyü tamamen kaldırıp sonra baştan yükleyerek çözmüş ama kesin çözüm olduğundan emin değilim.

Sorunu çözdüysen çok iyi bu şekilde oynayabilirsin. Ben de Reddit'e bakıyordum kimileri bu sorunu sürücüyü tamamen kaldırıp sonra baştan yükleyerek çözmüş ama kesin çözüm olduğundan emin değilim.
Maalesef bu şekilde oynamayacağım, kafaya taktım bu oyunu steamden açıp rahat rahat oynayacağım. Bu arada RTX Ultra full açık - Grafikler full ultra - DLSS Dengeli de oyun içi 45 fps alıyorum.

Maalesef bu şekilde oynamayacağım, kafaya taktım bu oyunu steamden açıp rahat rahat oynayacağım. Bu arada RTX Ultra full açık - Grafikler full ultra - DLSS Dengeli de oyun içi 45 fps alıyorum.

Şunu yap derim. Steam oyuna sıkıntı çıkarıyor olmalı. Bu dosyayı txt. dosyasında açıp PC kısmının altında kalan PoolCPU kısmını bilgisayarındaki RAM'in yarısı kadar, PoolGPU kısmını da ekran kartının VRAM'i kadar değiştiriyorsun.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Cyberpunk 2077\engine\config\memory_pool_budgets.csv

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun oyun kaynaklı değil diye ahkâm kesenler çıldırıyor 😁

Çünkü değil. Steam kaynaklı olduğu belli yazdığından tekrar oku. Benim tarafta sıkıntı yok korsan go brrrr.

Şunu yap derim. Steam oyuna sıkıntı çıkarıyor olmalı. Bu dosyayı txt. dosyasında açıp PC kısmının altında kalan PoolGPU kısmını bilgisayarındaki RAM kadar, PoolCPU kısmını da ekran kartının VRAM'i kadar değiştiriyorsun.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Cyberpunk 2077\engine\config\memory_pool_budgets.csv

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çünkü değil. Steam kaynaklı olduğu belli yazdığından tekrar oku. Benim tarafta sıkıntı yok korsan go brrrr.

Oyun kesinlikle steam kaynaklı diye düşünüyorum. Çünkü steam kütüphanesinden oyunun yerel dosyalarına gittikten sonra oyunun oradan Launcherini çalıştırıp girdiğimde FPS ana menü içerisinde 200+, oyun içerisinde full bütün ayarlar rtx dahil Ultra 45+ fps çalıştırıyor ama masaüstü simgesinden ya da kütüphaneden açtığımda ise FPS 19-20-21 civarlarında dolaşıyor. Steamden başlattığım zaman NVIDIA GPU'su yerine Entegre kart ile çalıştırıyor galiba çünkü benim aklıma başka bir şey gelmiyor. Ayrıca Oyunu yerel dosyalardaki Launcherden çalıştırdığım zaman oyun dili ayarım çıkıp girmeme rağmen sıfırlanıp Türkçeden ingilizce olmuyor hala Türkçe kalıyor, steamden girdiğim zaman ise her çıkıp girdiğimde dil sıfırlanıp ingilizce oluyor.

Oyun kesinlikle steam kaynaklı diye düşünüyorum. Çünkü steam kütüphanesinden oyunun yerel dosyalarına gittikten sonra oyunun oradan Launcherini çalıştırıp girdiğimde FPS ana menü içerisinde 200+, oyun içerisinde full bütün ayarlar rtx dahil Ultra 45+ fps çalıştırıyor ama masaüstü simgesinden ya da kütüphaneden açtığımda ise FPS 19-20-21 civarlarında dolaşıyor. Steamden başlattığım zaman NVIDIA GPU'su yerine Entegre kart ile çalıştırıyor galiba çünkü benim aklıma başka bir şey gelmiyor. Ayrıca Oyunu yerel dosyalardaki Launcherden çalıştırdığım zaman oyun dili ayarım çıkıp girmeme rağmen sıfırlanıp Türkçeden ingilizce olmuyor hala Türkçe kalıyor, steamden girdiğim zaman ise her çıkıp girdiğimde dil sıfırlanıp ingilizce oluyor.

Önceki mesajımda dediklerimi yapınca değişiklik oldu mu? Dil ayarı için bu çözüm gibi. Ben çıktığından beri korsan oynuyorum sıfır sorun. Steam dosya ayarlarında bozukluk var belli.

Önceki mesajımda dediklerimi yapınca değişiklik oldu mu? Dil ayarı için bu çözüm gibi. Ben çıktığından beri korsan oynuyorum sıfır sorun. Steam dosya ayarlarında bozukluk var belli.

Öncelikle tüm yardımlarınız için en başından beri teşekkür ederim. Redditli verdiğiniz önceki mesajınızdaki ayarları yapmadan önce, steamdan son kez oyun dosyalarını doğrulayıp, bilgisayarı yeniden başlattım ve steam üzerinden oyuna girdim tam takır sıkıntısız çalışıyor hiçbir şekilde FPS problemim yok. Tek sıkıntı dil ayarı hala kapatıp açtığımda sıfırlanıp ingilizce oluyor. Bunun içinde son verdiğiniz 2 linkteki adımlara bakacağım.

Şunu yap derim. Steam oyuna sıkıntı çıkarıyor olmalı. Bu dosyayı txt. dosyasında açıp PC kısmının altında kalan PoolCPU kısmını bilgisayarındaki RAM'in yarısı kadar, PoolGPU kısmını da ekran kartının VRAM'i kadar değiştiriyorsun.

Tabii hocam ondan zaten başka oyunlarda olmuyomuş 😁 Korsan mı ıyy

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı