RTX 2060 mı RX 5600 XT mi?

Kaynak var mı? Hiçbir yerde böyle bir şey okuduğumu hatırlamıyorum. Winefine nedir?

Burası galiba 😕

Sanırım RTX 2060 alacağım. Fakat GIGABYTE RTX 2060 modelinde ısınma sorunları yaşanıyormuş. Hangi markayı tercih etmeliyim?
Galax iyidir.
.

1060 6GB seviyesinde? 🤣 5600 XT falan mı kullanıyorsun böyle öpesiye seviyorsunuz anlamış değilim ve daha DLSS 2.0'ın ne olduğunu bile bilmiyorsun tensör çekirdekleri mi var 5600 XT'de? Tekrar söylüyorum bilmiyorsan yazma canım ve orada DX 12 performans testi var ve RX 5700'ü 2060 superin geçtiğini görebildiğine göre 5600 XT'den de iyi olduğunu görebilmen mümkün ve gidip 1-2 oyundaki FPS'e bakıp burada yorum yapmayın ancak BF 5'e falan bakıp sonrada burada boş yapıyorsunuz küçük AMD fanboycukları. 🤣🥺🤫😂
Senin Nvidia fanboyluğun yanında benimki devede kulak kalır Nvidia'da da türlü sıkıntılar var GTX 950 bana çok çektirdi.
Üslubunuzu düzeltin ben sizin arka bahçeniz değilim.
Daha tensör çekirdeklerinin Nvidia'ya özel bir şey olduğunu anlamayan bir adama mesaj bile yazmak istemem doğrusu.

Forumda AMD kartlarda yüzlerce siyah ekran ve donma sorunu yaşayan insan var, bunlardan biri de benim. AMD kartları her ne kadar fiyat/performans sunsada driver problemlerini çözemediği ve ne zaman çözeceği belli olmadığı için başın ağrıyacaktır. AMD yeni driver çıkarıyor hevesleniyorsun sorunlar çözüldü diye sürüm notlarına bir bakıyorsun Known Issues başlığı altında siyah ekran ve donma sorunları yazıyor. Değişen bir halt yok. Biraz fazla ver gerekirse para biriktir geç al ama Nvidia al kafan rahat bakarsın dalgana.

Şahsen RX5500XT kullanıyorum. Rainbow da rankeda girdiğimde tam maçın ortasında lap diye atıyor beni ? Üstelik RX5500XT önerdiler burda bana ondan dolayı aldım. Arkadaş da aynı sıkıntıyı yaşamasını istemiyorum.
Bakın, bir örnek daha.
Bu şekilde yüzlerce belki binlerce sorun yaşayan kişi var.

Yani diyorum ki 1660 Super almak istemiyorsa gidip RTX 2060 alabilir. Ayrıca herkesin parası Superlere yeticek kadar olmayabilir.
Bu konuda haklısınız ben sadece başka güçlü bir alternatif varken bariz daha performanssız bir kartı şahlandıranlara kızıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı