RTX 2060 mı yoksa RX 5700 mü?

MSI RX 5700 MECH sizce fazla ısınırmı yoksa daha iyi soğutmalı custom larımı beklemeliyim ?

Sizce nasıl alınırmı ?
Stock bitmiş.
Sapphire Pulse bakabilirsiniz.

Şuan için yeni stok bulunuyor sizce RX 5700 Mech alınır mı? Herhangi bir test videosu bulamadım bulabilen varsa atarsa çok sevinirim.
MSI Mech ve Evoke modellerinde termal padları çok küçük kullandığı için ısı sorunu yaşanıyormuş yabancı bir kaç inceleme testinde önermiyorlar.
Sapphire 5700 Pulse versiyonunu bekle sürücü problemleri var ama çözülmeyecek gibi değil, bilgin olsun gene bu konuda iyi forumlar.

Arkadaşlar ben de aynı kartı beğendim, ama asıl bunu çok beğendim. "ASUS RADEON™ TUF 3 RX5700 GAMING OC 8GB GDDR6" soğutma bakımından güvenilir mi?

Merhabalar, RX 5700 ve RTX 2060 ın performanslarına baktım fakat RTX 2060 tan daha iyi olmasına rağmen kötü bir yanı var aşırı ısınıyor. RTX 2060'ta ise daha az performans olmasına rağmen çok daha iyi soğutma sistemi bulunmakta çok kararsız kaldım hangisini almalıyım?
asus tuf 5700xt kullanıyorum sıcaklık değerleri mükemmel ve 2070 s ile aynı değerleri verebiliyor. Tabi rtx olmayışını atlamamak lazım.

Merhabalar, RX 5700 ve RTX 2060 ın performanslarına baktım fakat RTX 2060 tan daha iyi olmasına rağmen kötü bir yanı var aşırı ısınıyor. RTX 2060'ta ise daha az performans olmasına rağmen çok daha iyi soğutma sistemi bulunmakta çok kararsız kaldım hangisini almalıyım?
Her açıdan RTX 2060 diyorum. İlerde başınız herhangi bir o veya bu sebepten ağrımaması için. O kartlarda AMD'nin durumu şuan içler acısı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı