RTX 2060 sistem reset atıyor

Hkan88

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
2060
Anakart
H610
İşlemci
İ5 13600
Selam herkese. Benim sorunum PC de oyun oynarken res atmasi nedeni ne olabilir? DisplayPort ile baglaniyorum HDMI denemedim. İslemci sicakligi ve ekran karti sicakligi gayet iyi 70 dereceleri gecmiyor. Bazen yeniden başlatıyor bazen de ekran kararip 10 15 sn icinde geri geliyor. Geri gelme olayinda oyunun sesleri geliyor bazen cizirti yapiyor. DisplayPort kablosu RAM'ler ve işlemcimi degistim yine ayni ekran karti ve guc kaynagini degismedim degisecek durumum yok.

PC ozellikleri.
i5 13600 + sivi sogutmali.
RTX 2060.
MSI H610 bomber.
Thermalke 650W 80 Plus.

Son düzenleyen: Moderatör:
OCCT de her şeyi teste soktum 3 4 program dha kulandim hiç sıkıntı cikarmiyor.

Oyundayken Ekran kapaninca kasa calismaya devam ediyor. Fan sesleri normal hizlanmiyor stabil calisiyor. Sesler cizirdip geri geliyor bazen de yeniden başlatıyor.

Bosta bir sikinti cikarmiyor tum testlerdede zorlamma ragmen birsey olmuyor. İlk sistemde i3 vardi onuda degistim ayni devam ediyor. Ayriyetten ekran kartini servise gonderdim ordada sikinti cikmadi. Vatanda calisanlar kendi pc lerine takti 10dk oynadik ordada kapanma olmadi. Aklima prizler geliyor bilmiyorum alakasi olurmu. Priz uzakta oldugu icin 2 ayri 3lu priz kullaniyorum. 3lu prizlerde ne oldugu belli degil ucuz satiln yerden almistim yerli. Bu aksam pc tasiyip tek prizden kullanmayi dusunuyorum bilmiyorum alaka olabilirmi.

Bosta bir sikinti cikarmiyor tum testlerdede zorlamma ragmen birsey olmuyor. İlk sistemde i3 vardi onuda degistim ayni devam ediyor. Ayriyetten ekran kartini servise gonderdim ordada sikinti cikmadi. Vatanda calisanlar kendi pc lerine takti 10dk oynadik ordada kapanma olmadi. Aklima prizler geliyor bilmiyorum alakasi olurmu. Priz uzakta oldugu icin 2 ayri 3lu priz kullaniyorum. 3lu prizlerde ne oldugu belli degil ucuz satiln yerden almistim yerli. Bu aksam pc tasiyip tek prizden kullanmayi dusunuyorum bilmiyorum alaka olabilirmi.
Hmm olabilir. PSU güç kablosunu da tam oturttuğunuzdan emin olun.

Prizden de kaynaklanıyor bu sorunlar evet, daha kaliteli bir çoklayıcı alın veya farklı prizlere yönelin.

İnsllh prizdendir kanser olcam yoksa 😂 bu aksam denicem uzatma olmadan direk prizden alcam elektrik.

Farkli prize taktim pc yi su anda bir sikinti cikarmiyor gibi 40dk oldu. Normalde 5dk sonra ekran kapaniyordu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı