İkiside güzel kart nitro gaming x.nİTRO Kullanıyorum memnunum.Ama x modelide güzel.Ben olsam x'i alırdım.200 tlye yakın bir bütçe artışın olacak.Ram yada işlemciyi 1 tık daha iyi alabilirsin belki.İki karttada alacağım verim aynı olacak.Çok iyi kartlar.
Sistemi kurdum hocam. Ryzen 5 3600 ve 2x8 GB RAM var. İmzamdan da görebilirsiniz. İmkanım olsa 650W güç kaynağını da değiştireceğim. High Power 650W Absolute PSU'nun belki 8 senesi olmuştur. RX 5700 XT'yi bir süre idare eder mi bilmiyorum. 8 PIN ve 6 PIN PCIE bağlantısı var onun için de dönüştürücü almam gerekiyor. Yani 6 PIN'den 8 PIN'e.
Genel olarak Nitro öneriliyor. MSI'ın çok kötü olduğunu düşünmüyorum ancak termal padleri yarım koyması sıkıntı olmuş. Bunun dışında Sapphire'e göre 1 sene fazladan garantisi olması oldukça iyi. MSI biraz daha sonra çıktı galiba yavaş yavaş kullananların sayısı artacaktır mutlaka. Daha iyi indirim gelir mi bilmiyorum. Dolar da artıyor. Bir daha bu indirimleri bulamazsak şaşırmam.
Bazen erken davranmak iyi olurken bazen de olumsuz oluyor.
Recep beyin söylediği eski ekran kartları için geçerli olabilir bence siz en iyisi Pulse alın zaten garantisi yok mu bir sıkıntı oldu mu verirsiniz garantiye.
Evet ben de eski kartlarda daha geçerli olduğunu düşünmeye başladım. Hele de en üst seviye Nitro konusunda.
Pulse'ı da düşündüm ama kasamın soğutmasına pek güvenemiyorum. Thermaltake View 27'de üst kısım kapalı ve oraya egzoz fanı takılamıyor. Önde 3 tane Riing fan var ve arkada 1 tane egzoz fanı var. Üstüne AMD kartlarının yüksek sıcakları dolayısı ile soğutması en iyi olanı tercih etmeye biraz mecburum. Gerçi bu durumda MSI bazı açılardan daha iyi soğutuyor.
Açıkçası ülkedeki garantiye de güvenemiyorum.