RTX 2060 Witcher 3 kapanma ve LoL bug splat hatası

İşletim sistemi
Windows 10

dedekorkutt

Hectopat
Yeni bilgisayar topladım. Sistemim kısaca RTX 2060, R7 2700X ve 16 GB RAM 3000 MHz. Witcher 3 ve LOL yükledim. LOL'de sürekli bug splat (sık aralıklarla) Witcher'da oyunda belli olmayan zamanlarda beklenmedik bir anda takılıp hiçbir hata vermeden kapanma sorunları yaşıyorum. Ne denediysem çözemedim yaklaşık 1-2 haftadır uğraşıyorum. Neden bir hata vermeden kapandığını anlayamıyorum. Oyunu oynatmasında problem yok. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Sistem topladım fakat oyunu oynayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3 hakkında bilgim yok ama LOL'de bugsplat vermesinin nedeni genellikle oyun dosyasının eksikliğinden kaynaklanıyor veya arkada LOL ile alakalı bir program çalışıyor ise kaynaklanıyor. En azından kafede öyleydi. Oyunu tamamen kaldırıp belgeler kısmından, %appdata% dosyasından her yerden bütün config dediğimiz dosyaları kaldırın oyunu sitesinden yeniden yükleyin. Bu arada Windows sürümünüzü ve ekran kartı sürücünüzü de güncellemeyi unutmayın. Oyunlarda kapanma problemini ise oyunun kullandığı bütün programları güncelleyerek çözmüştüm. DirectX, Java vb.

Bu işlemciyle buna benzer çok şikayet konusu gördüm. Ben şahsen artık işlemciye bağladım. Güzelim sistem. Kağıt üzerinde güzel FPS veriyorlar. Oyun içerisinde stabilite konusunda sıkıntı yaşıyorlar.

Witcher 3 hakkında bilgim yok ama LOL'de bugsplat vermesinin nedeni genellikle oyun dosyasının eksikliğinden kaynaklanıyor veya arkada LOL ile alakalı bir program çalışıyor ise kaynaklanıyor. En azından kafede öyleydi. Oyunu tamamen kaldırıp belgeler kısmından, %appdata% dosyasından her yerden bütün config dediğimiz dosyaları kaldırın oyunu sitesinden yeniden yükleyin. Bu arada Windows sürümünüzü ve ekran kartı sürücünüzü de güncellemeyi unutmayın. Oyunlarda kapanma problemini ise oyunun kullandığı bütün programları güncelleyerek çözmüştüm. DirectX, Java vb.
Her şeyi denedim. Temiz kurulum yaptım onu yaptım bunu yaptım. Hiç birşey işe yaramadı.
Bu işlemciyle buna benzer çok şikayet konusu gördüm. Ben şahsen artık işlemciye bağladım. Güzelim sistem. Kağıt üzerinde güzel FPS veriyorlar. Oyun içerisinde stabilite konusunda sıkıntı yaşıyorlar.
Fps konsunda ve performans konusunda sıkıntım yok çok iyi değerler alıyorum ama oynayamıyorum sıkıntı o kapanıyor takılıp o kadar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı