RTX 2060S mı yoksa RX 5700 mü?

cagdascelen

Hectopat
Daha fazla  
ASUS TUF B450-PLUS GAMING anakart, Ryzen 5 2600 işlemci, 16 GB RAM'e sahibim. Sizce hangi grafik kartını almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Stabilite ve ileride Ray-Tracing kullanmak için 2060S, fakat 5700 bir tık daha üstün performans sağlıyor. 2060S ile Ray-Tracing kullanılmaz falan diyenler gelmeden belirteyim, Nvidia bu durumu düzeltmeye başladı, hatta çok yol katettiler. Bazı oyunlarda RTX kapalı iken verdiği FPS’i bile verebiliyor.

Arz-talep meselesi. Ben 2060S'i alırdım. Neden derseniz NVIDIA'ya yazılım konusunda AMD'ye göre daha fazla güveniyorum. Uzun yıllardır da ürünlerini kullanırım. Bugüne kadar beni bu bağlamda hiç üzmedi. Tabii karar sizin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir takım konularda Serdar'a katılıyorum. Fakat aynı zamanda da yakın bir arkadaşım RX 5700 kullanıcısı, hiçbir sıkıntısı da yok. O bütçe ile bence de 5700/5700 XT tercih edilmeli. Sonuçta kaç tane sürücü geldi, çoğu şey giderildi. RX 580 için de çok şey söyleniliyor ortalıkta, ne Wattman ne de sıcaklık sorunu yaşadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı