RTX 2060S vs RTX 2060 vs RX 5700

Tarafsız olarak şunu söyleyebilirim, eğer testler doğruysa kesinlikle RX5700 alınmalı. İşlemciniz de çok önemli eğer düşük bir işlemciyse bahsettiğimiz kartların hepsi darboğaza sebep olur.

Tarafsız olarak şunu söyleyebilirim, eğer testler doğruysa kesinlikle RX5700 alınmalı. İşlemciniz de çok önemli eğer düşük bir işlemciyse bahsettiğimiz kartların hepsi darboğaza sebep olur.
Şimdi onun da fiyatına baktım 2800TL'den satışa açılmış.KDV indirimi filan 2300 seviyelerine iner diye düşünüyorum. Bence fiyatları çok iyi hem 2060S'ye rakip bir kart.

PUBG oynamak için fazla iyi kartlar değil mi?
Genellikle demiş arkadaş ama ben de aynı görüşteyim. Bu zamanlarda RTX kartlar almak fazla. Hangi oyunu o kartlarla zorlanarak oynarsın ki? Oyunların sistem gereksinimleri o kadar da fazla değil. Bende böyle diyorum ama 2060 ekran kartım var. Witcher 3, Dying Light, Tomb Raider serisi falan oynuyorum ama yinede fazla geliyor bana. Bütçemi ve alilemi zorladığı pek söylenemez aramızda bölüşmüştük zaten. 7k'lık sistemin 2000'ini ben vermiştim, 2 annem verdi kalanını babam verdi ama hala içim rahat değil. Bunu almadan önceki aptallığıma veriyorum. Sizlere söylüyorum, kartı almadan önce bi düşünün.

İşlemcim ryzen 5 1500x ama işlemciyide ryzen 5 3600 düşünüyorum. RX5700 ile uyumlu olur herhalde.

RTX2060S'in fiyatından haberdar mısın kardeşim? 50 Dolarlık bir fiyat artışı ile çıkıyor. Üstüne arkadaş RTX2060'ı konunun başlığına rakiplerden biri olarak koymuş.
Genellikle demiş arkadaş ama ben de aynı görüşteyim. Bu zamanlarda RTX kartlar almak fazla. Hangi oyunu o kartlarla zorlanarak oynarsın ki? Oyunların sistem gereksinimleri o kadar da fazla değil. Bende böyle diyorum ama 2060 ekran kartım var. Witcher 3, Dying Light, Tomb Raider serisi falan oynuyorum ama yinede fazla geliyor bana. Bütçemi ve alilemi zorladığı pek söylenemez aramızda bölüşmüştük zaten. 7k'lık sistemin 2000'ini ben vermiştim, 2 annem verdi kalanını babam verdi ama hala içim rahat değil. Bunu almadan önceki aptallığıma veriyorum. Sizlere söylüyorum, kartı almadan önce bi düşünün.
Peki dostum 1080P için ne önerirsin?

Peki dostum 1080P için ne önerirsin?

1080p İçin şu an bence en ideal kart gtx 1660 ti. Rtx 2060s baktığına göre bayağıda kar edersin. Eğer indirim kovalarsan sanıyorum 2000-2200 civarına alabilirsin. Ayrıca bir arkadaşın da dediği gibi rtx 2060s alırsan muhtemelen darboğaz yapacaktır bu durumda da hem yeni işlemci hem de yeni anakart alman gerekecek.

1080p İçin şu an bence en ideal kart gtx 1660 ti. Rtx 2060s baktığına göre bayağıda kar edersin. Eğer indirim kovalarsan sanıyorum 2000-2200 civarına alabilirsin. Ayrıca bir arkadaşın da dediği gibi rtx 2060s alırsan muhtemelen darboğaz yapacaktır bu durumda da hem yeni işlemci hem de yeni anakart alman gerekecek.
Dostum ben beni 1080p de 3-4 sene üzmeyecek bir kart arıyorum.

Dostum ben beni 1080p de 3-4 sene üzmeyecek bir kart arıyorum.

Yakın zaman içerisinde yeni konsollar geleceği için oyun teknolojisinin ne olacağını şu an kestirmek zor, keza iki firmada rtx ve 4k teknolojisini kullanacağını ve yüksek fps değerleri alacağını söylüyor. Bu performansı almak isteyen bir pc kullanıcısı en az 8-10 bin lira harcamalı, ancak yeni nesil ile beraber bu teknoloji daha yaygın, daha basit ve ucuz hale gelebilir. Kısaca yeni nesil konsolların çıkması sebebiyle net konuşmak güç fakat bende ilk çıktığında alınmış gtx 1060 var ve halen oyunları yüksek ayarlarda oynuyorum kaldı ki gtx 1660 ti, benim gtx 1060'i aldığım zamanın 1070'i gibi...
Ama dediğim gibi yeni nesile geçileceği için ne desem yanlış olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı