RTX 2070 Sistem BF1 Düşük FPS Sorunu

Schwarse

Decapat
Battlefield 1 ve diğer oyunlarda diğer kullanıcılara göre daha az FPS ve performans alıyorum. Bunun sebebi nedir?

Sistemim :
* Ekran Kartı : Nvidia Geforce RTX 2070 Gaming Z
* İşlemci : AMD Ryzen 7 2700x
* Anakart : Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming
* RAM : Corsair Vengeance RGB Pro 16GB DDR4 3200MHz Dual Channel Ram
* SSD : Samsung 1TB 860 QVO SATA 3.0 SSD

RAM'leri Memtest86+ ve Windows bellek tanımlama ile test ettim, hiçbir sorun çıkmadı. Ayrıca driver can’t release to failure, driver irql not less or equal, memory managment gibi Windows mavi ekran hataları alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bellek yönetimi ve sürücülerle ilgili bir sorun var. Sürücülerinizi güncellemeyi deneyin. Ekran kartı sürücünüzü DDU ile temizleyip tekrar kurun. Güncelleştirmelerinizide kontrol edin. Büyük ihtimalle sorununuz düzelir.

Ekran Kartı Sürücüsünü DDU ile temizleyip yeniden kurdum . Malesef sonuç aynı . Hali hazırda oyunu DX11 ile oynuyorum . Ayrıca arasıra Battlefield 1'de hiçbir hata vermeden oyundan atabiliyor .

Beyler benim de BF1 var GTX 1050 Ti 8 GB RAM 2400 MHz Ryzen 3 1300X yardımcı olabilecek var mı?

En düşükte bile 40-50 FPS alıyorum ya anlayamadım?
GeForce Experience uygulamasında bile orta ayarda oynamamı öneriyor ne yazık ki en düşükte bile açmıyor yani kasıyor
Yakın zamanda 8 GB RAM daha alacağım toplamda 16 GB RAM olacak kasma durumu düzelir umarım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı