Benim kasam ve PSU'dan iyiyse değiştiririm bununla. Diğerlerinde sorun var mı peki?
Diğer bileşenler gayet güzel.
Benim kasam ve PSU'dan iyiyse değiştiririm bununla. Diğerlerinde sorun var mı peki?
Nasıl anlıyorsunuz ki psu berbat olduğunu. Söyleyin bende bileyim. Hiç anlamıyorum psu danPSU berbat.
Teşekkürler yorumun içinDiğer bileşenler gayet güzel.
GamePower gibi markalar Çin’den ürün getirip marka basıyorlar. Ayrıca sizin sisteminize dediği gibi 650W veremeyebilir. 80+ sertifikası ise çıkartmadan ibaret.Nasıl anlıyorsunuz ki psu berbat olduğunu. Söyleyin bende bileyim. Hiç anlamıyorum psu dan
Hocam ekran kartını bu kartla değiştirmeni öneririm. 500 TL cebinde kalır.Benim kasam ve psu dan iyiyse değiştiririm bununla. Diğerlerinde sorun var mı peki?
Max 12k
Yine de o karta bence 5700 TL vermeyin. 3 fanlı MSI modelini 5000’e almıştım. Tabii karar sizin.Teşekkürler ama ben msi sistem üzerine kurmak istiyorum. Msi yazılımını seviyorum![]()
Yukarı da arkadaş zalman kasa ve psu önermiş. Onları alırım. Sorun olmaz dimi o marka da??GamePower gibi markalar Çin’den ürün getirip marka basıyorlar. Ayrıca sizin sisteminize dediği gibi 650W veremeyebilir. 80+ sertifikası ise çıkartmadan ibaret.
yarın itopya da kara cuma var. Fiyatlar güzel düşer. Ordan alıcam sanırımYine de o karta bence 5700 TL vermeyin. 3 fanlı MSI modelini 5000’e almıştım. Tabii karar sizin.
Nasıl anlıyorsunuz ki PSU berbat olduğunu. Söyleyin bende bileyim. Hiç anlamıyorum PSU'dan.
5600x de o kadar kötü yorumlar var ki. Isınmasından tut, driver sorunlarına kadar. O yüzden yaklaşmadım.O sisteme o kasa ve PSU olmamış, daha kaliteli şeylere bakın. İşlemci olarak da 3600x önermem. 5600x ya da düz 3600 bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.