RTX 2080 5000 TL!

Kimseye tavsiye etmiyorum diğer modelleri bilmem ama Palit Dual serisi kötü. Değişim talebi gönderdim teknobiyotik' e ısrar ettim başka model ile değiştirin diye o derece moralim bozuldu.
Umarım öyle yaparlar gerekirse birazcık para koyarım ama gene de soğuk çalışan kart alırım. İlerde yanar gider o yazın. Gamerock serisi filan var zaten indirimlerde Strix, Gaming filan alınıyor ona.

Benim GTX 770 4 senedir 80 derece... Palit'in üst seviye modelleri oldukça iyi.

GALAX aslında Nvidia'nın en büyük ekran kartı üreticilerinden biri. Fiyat olarak uygun kartları olmasina karşın ayrıca HOF gibi serileri yüksek performanslı kartlar üretti. HOFların güçlü fanları sayesinde aynı zamanda gayet güzel OC yapılıyordu. Fiyat olarak uygun kartları da hiç fena değil bence. Bir MSI ve ASUS değil belki ama Zotac, Gigabyte gibi markalarla yarışır. Hatta bence onlardan iyi kartları var.
Genel olarak katılıyorum fakat Gigabyte'ı çok yanlış konumlandırıyorsunuz. Zirveye oynar tek başına.

Gainward GeForce RTX 2080 Phoenix ''GS'' 8GB Ekran Kartı 426018336-4146 - Nanokatalog 400 TL daha fazlaya 3 fanlı RTX 2080 var.
Galaxy nasıl bir firmadır cahilliğime verin.Güvenilirmidir, fan dizaynı, güç besleme üniteleri bilindik markalara göre nasıl ?

Fiyat olarak gerçekten iyiymiş.
KFA2 firma. Galaxy firmanın Ekran Kartı modeli için verdiği isim.
GALAX aslında Nvidia'nın en büyük ekran kartı üreticilerinden biri. Fiyat olarak uygun kartları olmasina karşın ayrıca HOF gibi serileri yüksek performanslı kartlar üretti. HOFların güçlü fanları sayesinde aynı zamanda gayet güzel OC yapılıyordu. Fiyat olarak uygun kartları da hiç fena değil bence. Bir MSI ve ASUS değil belki ama Zotac, Gigabyte gibi markalarla yarışır. Hatta bence onlardan iyi kartları var.
Firma Galax değil KFA2 diye bir firma. (Galax'ın eski adıymış k.b).

Benim GTX 770 4 senedir 80 derece... Palit'in üst seviye modelleri oldukça iyi.
Kötü değil mi? Evet Palit' in bazı marka modelleri gayet iyi olsa da DUAL serisi gerçekten çok başarısız olması canımı sıktı bilmesem almazdım o derece kötü bildiğin tek fanlılardan da kötü soğutması olması daha da vahim durum belki aynı sıcaklıkta ama çift fana rağmen soğutamaması ayrı ironi.

Kötü değil mi? Evet Palit' in bazı marka modelleri gayet iyi olsa da DUAL serisi gerçekten çok başarısız olması canımı sıktı bilmesem almazdım o derece kötü bildiğin tek fanlılardan da kötü soğutması olması daha da vahim durum belki aynı sıcaklıkta ama çift fana rağmen soğutamaması ayrı ironi.
Hocam Cylon kasa da bir sorun olabilir bence onu denediniz mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı