RTX 2080 Founder Edition sıvı soğutma takma

O zaman takipteyim, çünkü 2-3 hafta sonra bende i5 2080 sistem toplamayı düşünüyordum. Fikir edinmek için açtığım konulara bakabilirsiniz.
Fiyatına göre 9. nesiller arasında en iyisi. 3-5 fps daha fazla almak istiyorum diyorsan 9700 alabilirsin. Bu hafta sonu RTX 2080 alacağım. O zaman asıl olay belli olacak :)

Dostum FE modeller zaten blower tipi fan kullandıkları için diğer modellere göre sıcak çalışırlar. EKWB tarzı markalar custom soğutma sistemleri satıyorlar ama 200 Euro'dan başlıyor fiyatlar. Kendiniz yapmanız biraz zor. Türkiye'de CONN Bilgisayar yapabilir. Arayıp fiyat alabilirsiniz diye düşünüyorum.
RTX 2080 FE modeli blower fan değil, çift fanlı ve kaliteli bir model.

RTX 2080 FE modeli blower fan değil, çift fanlı ve kaliteli bir model.
Haklısın 2080 serisi öyle şimdi hatırladım. Ama yine de diğer markaların soğutması daha iyi :)
O zaman takipteyim, çünkü 2-3 hafta sonra bende i5 2080 sistem toplamayı düşünüyordum. Fikir edinmek için açtığım konulara bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

NZXT'nin şöyle bir parçası da var. Fakat sıvı soğutma ve o parça ayrı satılıyor. Bilgin olsun.

Son düzenleme:
Abi senin kasan modifikasyonlu değilmi o üst kısma nasıl delik açtın bir fotoğraf atarmısın içten üst kısmın ve dıştan rica etsem

Kasayı söküp boşalt. Üzerine yapışkan kağıt bantlar yapıştır(keserken çizilmemesi için). Açmak istediğin şekilde çiz üzerini. Tenekeciye götür. Delik açıyor küçük bir tane. Sonra o delikten girip özel bir makası var, kıtır kıtır kesiyor. 5-10dk sürdü.

Son düzenleme:
Peki abi sende üst kısımda fanları taktığın yerde ızgara bir şey varmı yoksa fanlar mı filtreli
Kasayı söküp boşalt. Üzerine yapışkan kağıt bantlar yapıştır(keserken çizilmemesi için). Açmak istediğin şekilde çiz üzerini. Tenekeciye götür. Delik açıyor küçük bir tane. Sonra o delikten girip özel bir makası var, kıtır kıtır kesiyor. 5-10dk sürdü.

Sent from my POT-LX1 using Technopat mobile app

Peki abi sende üst kısımda fanları taktığın yerde ızgara bir şey varmı yoksa fanlar mı filtreli

Sent from my POT-LX1 using Technopat mobile app

Var tabi mıknatıslı bunu almıştım. Fan filtesi diye geçiyor.
IMG_5744.JPG

Arkadaş Nzxt G12'den bahsetmiş. Güzel bir seçenek. Öyle fazla beceri de gerektirmez. Sadece biraz dikkat gerek. Ben aldım, garanti problemi yüzünden iade ettim. Böyle bir probleminiz yoksa düşünebilirsiniz. Arkadaşımda 1070ti vardı. Yaklaşık 70-75'ten tan yük altında 55'e düşmüştü. Muazzam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı