RTX 2080 mi RX 5700XT mi?

Sizce? 1080P/144Hz için.

• RX 5700XT - Saphire

Oy: 58 41,4%
  • RTX 2080 - Asus

Oy: 82 58,6%

• Oy verenlerin toplamı
    140
@Kapitan

2 ve 3 fanlı modelleri bekle. Ek olarak 1-2 ay içerisinde RX5700 XT'nin kullanıcı inceleme ve geri bildirimleri artacak. O zaman net bir sonuca varılır. İlk izlenim olarak RX5700 XT kesinlikle alınabilecek bir kart fakat ben de biraz bekleme ihtiyacı duyuyorum. İlk defa AMD ekran kartına geçiş yapacağım ve biraz daha gözlem yapmam lazım. 2 sene önce AMD işlemciye geçiş yaptığıma değdi, buna da değecek olduğuna emin olmak istiyorum.

Bu arada GTX 970 konusu açmıştın. Oyuna girince kapanıyordu. Ne oldu o? PSU'yu mu değiştirdin?
5700xt hakkında yorum yaptınız peki RTX 2080 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sapphire almanızı tavsiye etmem ama başka marka olduğu sürece 5700XT öneririm. Sapphire markasını tavsiye etmeme sebebim kalitesiz bellek kullanmaları. Diğer markalara göre fiyat farkının asıl nedeni de bu zaten. OC yapmasanız bile daha kaliteli bellek daha uzun stabil kullanım ömrü sunacaktır.

Isınma sorunu oldukça düşünmeye itiyor insanı ya :(
Özelleştirilmiş sürümleri bekleyin. Özelleştirilmiş sürümler gelince herhangi bir KDV indirimde uygun fiyatlara alabilirsiniz sanırım. Ayrıca hemen almayın zaten. Optimize driver'lar çıkış yapsın, kullanıcı geribildirimleri gelmeye başlasın.

Gtx 1080 al bence. Full HD oynayacaksan fiyatta önemliyse her ikisi de değil gtx 1080 diyorum.
Özelleştirilmiş sürümleri bekleyin. Özelleştirilmiş sürümler gelince herhangi bir KDV indirimde uygun fiyatlara alabilirsiniz sanırım. Ayrıca hemen almayın zaten. Optimize driver'lar çıkış yapsın, kullanıcı geribildirimleri gelmeye başlasın.
Sapphire almanızı tavsiye etmem ama başka marka olduğu sürece 5700XT öneririm. Sapphire markasını tavsiye etmeme sebebim kalitesiz bellek kullanmaları. Diğer markalara göre fiyat farkının asıl nedeni de bu zaten. OC yapmasanız bile daha kaliteli bellek daha uzun stabil kullanım ömrü sunacaktır.

PCIe 4.0 desteği oyunlar için ne kadar gerekli acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı