RTX 2080 Ti ve Ryzen 9 3950X İşlemci Uyumluluğu

Rozi

Hectopat
Makaleler
1
Halihazırda MSI 2080 Tİ Gaming X Trio ekran kartı var sistem toplayacağım bu kartın yanına ama AMD işlemci almaya karar verdim. Ryzen 9 3950X işlemcisini düşünüyorum ama şöyle bir şey var, Intel ve Nvidia birlikteliği daha mı iyi olur yoksa AMD işlemci Nvidia ekran kartı birlikteliği bir sorun oluşturur mu? Malum AMD işlemci konusunda şu an daha iyi. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

AMD daha taze. Şuanda bazı sorunlar olsa da güncellemeler ile daha iyi olacağına inanıyorum. (intel kullanıyorum) Çok güçlü bir işlemci, alabilirsiniz. Değil 2080ti, 3080ti de olsa onla da tıkır tıkır çalışır.

2K'da işlemci sürünmez, ekran kartı sürünür.
hadi ya bilmiyordum gerçekten öğrenmiş oldum arkadaşım anlamıyorsunuz galiba yada anlamak istemiyorsunuz tek çekirdek perfonmansı yüzünden hala intel bir adım önde şunu artık şu amd kafanıza sokun ya bi bitmediniz ha bana kalkıp fan boy demede evde çift sistem kullanıyorum biri ryzen 7 diğeri 9900k neyin ne olduğnu inan senden daha iyi biliyorum

hadi ya bilmiyordum gerçekten öğrenmiş oldum arkadaşım anlamıyorsunuz galiba yada anlamak istemiyorsunuz tek çekirdek perfonmansı yüzünden hala intel bir adım önde şunu artık şu amd kafanıza sokun ya bi bitmediniz ha bana kalkıp fan boy demede evde çift sistem kullanıyorum biri ryzen 7 diğeri 9900k neyin ne olduğnu inan senden daha iyi biliyorum
Ryzen 9 .d . Fazla uzatmayacağım UserBenchmark: AMD Ryzen 9 3900X vs Intel Core i9-9900K .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı