RTX 2080 Ti vs Titan XP

gkhan37_37

Hectopat
Daha fazla  
Ben bilgisayar toplayacağım. Mesleğim Mimarlık. Autocad, 3ds Max, Photoshop, Sketchup vs. programları kullanan birisiyim. Renderler alan birisiyim. Bunun yanında güncel oyunlarıda rahatlıkla oynamak isteyen birisiyim. Bu yüzden bir araştırma içerisine girdim. Nvidia'nın Titan XP kartını yakından inceledim ve isteklerimi karşılayacak nitelikte olduğunu düşünüyorum. Bunun yanında bugünlerde çıkan Rtx 2080Tİ ekran kartını da gördüm. Konu ile ilgili beni aydınlatacak olanlar olursa çok sevinirim. İki kart arasında hangisini gönül rahatlığı ile almalıyım. Hangisi diğerine göre daha iyi özelliklere sahiptir.
gtx-2080-ti.jpg
nvidia-titan-x.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Titan Xp geride kaldı. Yerine Titan V var. Yakında 2080 Ti ile ilgili daha fazla bilgi alınca bu souruy kendiniz cevaplayabilirsiniz bence. Çünkü Titan V 3000 dolar yani 2080 ti'ın 2-3 katı bir fiyatı var.

Eğer Titans verecek paranız varsa bunun yerine
oyun için rtx 2080 ti
İş ve tender yapacaksanız Nvidia quadro serisinden ortalama bir kart işinizi görecektir.

Örnek olarak

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki bu kartlar malum ülkemizde oldukça pahalı hangi ülkelerden uygun fiyata alabilirim yada hangi elektronik sitelerde daha ucuzdur takip edenler varmı ?

Amerikan direk getirme imkanım var 2 haftada bir istanbula gelen akrabam var. Peki bunun uçakta getirirken bir sınırı varmı bilgim olmadığı için sizlere soruyorum. Yani bir ekran kartı rahatlıkla getirtebilirmiyim. Yanında diğer donanım araçlarınıda getirme şansımız varmı ?

Şöyle bende almayı düşünüyorum. Ve açıkçası forumlarda ve bazı arkadaşlarım sürekli birşeyler getirdiklerini ve bir sıkıntı çıkmadığını söylüyorlar.

İşin yasal kısmı yurtdışından;
büyük için yanında 430 Euro'yu geçmiycek.
Küçük için sınırlama yok diye biliyorum.
Eğer yurtdışından getirceks biz son bir önerim, 21 Kasım (kara cumayı) beklemeniz ve ciddi anlamda kar yapıp sisteminizi daha da yükseltmeniz olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı