4K'da 360 FPS alabilmek için SuperPC'lere ihtiyaç var ve GFN'da PC'ler üst seviye PC'ler olsa da o kadar performans veremez. Ve GFN'da herkese FPS kısıtlaması var.
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA adresinde "Notebooks supporting Hybrid Power technology are not supported (NVIDIA Optimus technology is supported)." uyarısı var. Mux switch yapıp dgpu seçildiği zaman ekrana görüntü gelmemesinin sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Yani sorun monster değil de nvidia kaynaklı gibi. Yeni NVIDIA güncellemelerde sorunu çözme ihtimalleri var.
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA adresinde "notebooks supporting hybrid Power Technology are not supported (NVIDIA optimus Technology is supported)." uyarısı var. Mux Switch yapıp dgpu seçildiği zaman ekrana görüntü gelmemesinin sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Yani sorun Monster değil de NVIDIA kaynaklı gibi. Yeni NVIDIA güncellemelerde sorunu çözme ihtimalleri var.
Hocam parantez içinde "NVIDIA Optimus technology is supported" (NVIDIA Optimus teknolojisi desteklenir) yazıyor ama nasıl optimus olmayan cihazlar için oluyor ki?
Hocam parantez içinde "NVIDIA optimus Technology is supported" (NVIDIA optimus teknolojisi desteklenir) yazıyor ama nasıl optimus olmayan cihazlar için oluyor ki?
Gerçi dediğiniz gibi optimussa desteklenir yazdığından çalışması lazım ama bilemedim belki bir ihtimal nvidia güncellemeleriyle düzelebilir gibi geliyor yine de. Mesela 3060 ya da 3070 MSI'larda aynı bu driverlarla mux switch çalışıyor mu acaba bunu öğrenmek lazım