RTX 30 ekran kartlı Monster Tulpar almayın

Hocam konu çok eski, ve problemlerin büyük çoğunluğu çözüldü. Gönül rahatlığıyla önerilebilir.

Kardeşim konu eski falan değil halen problemler artarak devam etmektedir kullanan benim ilk çıktığı günden beri kullanıyorum ne halen şubat ayı BIOS sürümü ve eski sürücüler mevcut Monster sağ olsun zahmet edipte yeni BIOS sürücü çıkarmıyor. Asla asla asla tavsiye etmiyorum verdiğim 20000 TL para zehir zıkkım olsun, Allahım delircem yauv biraz abi biraz para ayır şu yazılımlarını geliştirmek için, monster sorsan Türkiye’de kodcu yazılımcı yok bi siz biliyorsunuz ya a, neyse aga sakın almayın bu benim buraya bıraktığım haklı isyanımdır.

Son düzenleme:
Kardeşim konu eski falan değil halen problemler artarak devam etmektedir kullanan benim ilk çıktığı günden beri kullanıyorum ne halen şubat ayı BIOS sürümü ve eski sürücüler mevcut Monster sağ olsun zahmet edipte yeni BIOS sürücü çıkarmıyor.

Hocam konu sahibi benim, sorunlar aşıldı. Güncellemeler dağıtıldı, @mirsady kullananlardan birisi.

Hocam konu sahibi benim, sorunlar aşıldı. Güncellemeler dağıtıldı, @mirsady kullananlardan birisi.

O arkadaşla bizat konuştum bende kendisi güncel diyor ama maalesef eski sürüm kullanıyor Monster yetkilisi ile hem mail hem de sözlü olarak konuştum şu an kullandığımız eski sürücüler ve BIOS neyse konu kapalıysa kapalı selametle 👋

O arkadaşla bizat konuştum bende kendisi güncel diyor ama maalesef eski sürüm kullanıyor Monster yetkilisi ile hem mail hem de sözlü olarak konuştum şu an kullandığımız eski sürücüler ve BIOS neyse konu kapalıysa kapalı selametle 👋
Sorunu bizzat ben çözmedim. SSD yükseltmesi yapmak için yolladığım zaman belirtim ve sorunu çözdüler. İnsanların çoğu v21 ve v22 cihazlarda bu sorunu yaşıyordu ve çoğu BIOS update ile bunu çözdü. Sizdeki bu sorunu tetikleyen başka bir şey olması muhtemel. Geç olmadan yollayın cihazı baksınlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı