GTA 5 1080p'de de çıktı 90 dereceye. Neyse teşekkürler.Laptop ve 2K Ultra, bence normal.
GTA 5 1080p'de de çıktı 90 dereceye. Neyse teşekkürler.Laptop ve 2K Ultra, bence normal.
"Laptop'a" göre normal gibi. Ama biraz daha düşük olmalı.GTA 5 1080p'de de çıktı 90 dereceye. Neyse teşekkürler.
3090'nın 200 FPS alamamasıBen aldım GTA 5'de 500 FPS alıyorum.
Hocam geçen gün öneren siz değil miydiniz?
Millete almayın etmeyin diyeceğinize üreticilere haber verin veya geri bildirim gönderin. Bu hatalardan haberdarlar ise çok sürmeden düzeltilecektir. Bir hata olduğunda kendilerine gönderebilirsiniz. İlgileneceklerini düşünüyorum...
Gayet güzel olduğunu söyleyen ve sıkıntısızca kullananlar da var.
CS:GO'da ben 2060S ile 1080p High'da 200-300 alıyorum, FPS neden bu kadar düşük acaba?
Mux Switch nedir biraz tanımlayabilir misiniz? Cahilliğimi mazur görün.Mux Switch olayı yüzünden.
Ben de bilmiyorum, merak etmeyinMux Switch nedir biraz tanımlayabilir misiniz? Cahilliğimi mazur görün.
İşlemcideki ekran kartını devre dışı bırakarak sadece harici ekran kartını kullanıyor, performans artışı sağlıyor.Mux Switch nedir biraz tanımlayabilir misiniz? Cahilliğimi mazur görün.
Mux Switch nedir biraz tanımlayabilir misiniz? Cahilliğimi mazur görün.
İşlemcideki ekran kartını devre dışı bırakarak sadece harici ekran kartını kullanıyor, performans artışı sağlıyor.
Teşekkürler dostlar.Şöyle hocam, laptoplarda NVIDIA optimus teknolojisi vardır. OPT'i musun amacı şarjın çabuk bitmesini engellemektedir. Bu yüzden elinden geldiğince dahili ekran kartını kullanmaya çaba gösterir veya harici ekran kartına giden elektriği kısar. Bu yüzden performans düşüşü yaşanır. Mux Switch bunu engeller, dahili GPU'yu devre dışı bırakır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.