RTX 30 ekran kartlı Monster Tulpar almayın

Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA adresinde "Notebooks supporting Hybrid Power technology are not supported (NVIDIA Optimus technology is supported)." uyarısı var. Mux switch yapıp dgpu seçildiği zaman ekrana görüntü gelmemesinin sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Yani sorun monster değil de nvidia kaynaklı gibi. Yeni NVIDIA güncellemelerde sorunu çözme ihtimalleri var.

Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA adresinde "notebooks supporting hybrid Power Technology are not supported (NVIDIA optimus Technology is supported)." uyarısı var. Mux Switch yapıp dgpu seçildiği zaman ekrana görüntü gelmemesinin sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Yani sorun Monster değil de NVIDIA kaynaklı gibi. Yeni NVIDIA güncellemelerde sorunu çözme ihtimalleri var.

Hocam optimus olmayan cihazlar için bu driver. Monster da optimus var ve kapatmaya çalışınca sorun oluyor. Sorun firmayla alakalı yani.

Gerçi dediğiniz gibi optimussa desteklenir yazdığından çalışması lazım ama bilemedim belki bir ihtimal nvidia güncellemeleriyle düzelebilir gibi geliyor yine de. Mesela 3060 ya da 3070 MSI'larda aynı bu driverlarla mux switch çalışıyor mu acaba bunu öğrenmek lazım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı