REDIMPACT Yoctopat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #1 CS:GO'da orta ayarlar da bile GPU sıcaklığım 85 derece. Normal olmadığını düşünüyorum, çok fazla değil mi? Sistemim. Intel® Comet Lake core™ i7-10875H NVIDIA RTX3060 Max-performance 6 GB GDDR6 192-BIT 32 GB RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2023
CS:GO'da orta ayarlar da bile GPU sıcaklığım 85 derece. Normal olmadığını düşünüyorum, çok fazla değil mi? Sistemim. Intel® Comet Lake core™ i7-10875H NVIDIA RTX3060 Max-performance 6 GB GDDR6 192-BIT 32 GB RAM.
KS KS REDIMPACT Yoctopat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #41 Onur Kaan Arslan dedi: Baya baya değişmiş değerler. Yine kontrolünü devam ettir bak. Şu an için gayet iyi bence. Hatta normalin altında duruyor Genişletmek için tıkla... Valla çok sevindim, bilgisayar öldü sandım neyse ki sorun yokmuş Bunu verip kasaya da geçebilirim belki Artı 0 Eksi
Onur Kaan Arslan dedi: Baya baya değişmiş değerler. Yine kontrolünü devam ettir bak. Şu an için gayet iyi bence. Hatta normalin altında duruyor Genişletmek için tıkla... Valla çok sevindim, bilgisayar öldü sandım neyse ki sorun yokmuş Bunu verip kasaya da geçebilirim belki
JoeBlackk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.677 Çözümler 23 31 Ekim 2023 #42 REDIMPACT dedi: Valla çok sevindim, bilgisayar öldü sandım neyse ki sorun yokmuş Bunu verip kasaya da geçebilirim belki Genişletmek için tıkla... Bakım önerisi verilen bir postu çözüm olarak işaretle ki normal diyen arkadaşlar da belki bakım yaptırır kullanır bilgisayarı Artı 0 Eksi
REDIMPACT dedi: Valla çok sevindim, bilgisayar öldü sandım neyse ki sorun yokmuş Bunu verip kasaya da geçebilirim belki Genişletmek için tıkla... Bakım önerisi verilen bir postu çözüm olarak işaretle ki normal diyen arkadaşlar da belki bakım yaptırır kullanır bilgisayarı
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.283 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #43 REDIMPACT dedi: Valla çok sevindim, bilgisayar öldü sandım neyse ki sorun yokmuş Bunu verip kasaya da geçebilirim belki Genişletmek için tıkla... Kasa daima daha performanslıdır. Yok ölmez ya Dolar,euro böyleyken. Öldürmeyen Allah öldürmez bilgisayarı Artı 0 Eksi
REDIMPACT dedi: Valla çok sevindim, bilgisayar öldü sandım neyse ki sorun yokmuş Bunu verip kasaya da geçebilirim belki Genişletmek için tıkla... Kasa daima daha performanslıdır. Yok ölmez ya Dolar,euro böyleyken. Öldürmeyen Allah öldürmez bilgisayarı