RTX 3060 fiyatları

Yorumunuz, "2023'te süper güç olacağız. Hedef 2023" sözüyle eşdeğer niteliktedir. Yarının ne olacağını bilmediğin ülkede hatta pandemi gibi olaylarında eklendiğini düşünürsek dünyada diyelim, bu şekilde polyannacılık oynayarak gerçekten ekran kartlarını istediğiniz fiyattan alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Pandemi ve dijital madencilikle yeni bir dünya düzeni kuruldu artık eğer mutsuz olmak istemiyorsanız buna alışmanız lazım.

Kesinlikle katılıyorum güçlü makinelere tek ihtiyacı olan oyuncular da değil ayrıca bugün işi gereği 4K rander alması gereken biri düşük işlemci ve 3000 serisi yerine 1050 ile alsın bakayım ne kadar sürecek o rander, bu kartlara sadece oyuncuların ihtiyacı yok. Toz pembe hayal dünyasından çıkması gerek insanların çok trajikomik bir durumdayız şu yorumları okudukça bunu anladım. Sanıyorlar ki stoklar artınca fiyat düşecek 3 aya stoklar düzelecek ama birçok ekonomist de 5 aya kadar falan doların tekrar artmasını hatta 12TL civarına çıkmasını bekliyorlar. Bakalım ne kadar düşer fiyatlar... ( Not: Grafiker, video producer değilim. )
 
RTX 3060 çıkacak diye 3 gün önce 1660 süper ekran kartımı 5000 TL'ye sattım. Fiyatları gördükten sonra 7-8 ay bekleme kararı aldım.Bugün 699 TL'ye Msi fansız GT 1030 sipariş verdim.Kendimce mantıklı davrandığımı düşünüyorum.Madencilik bitmediği sürece Piyasalar kolay kolay düzelmez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı