RTX 3060 laptop düşük GPU kullanımı

İşletim sistemi
Windows 11
MUX alinan FPS'i artirir ama sizin MUX acmadan once aldiginiz degerler absurt dusuk. MUX oyuna gore yuzde 5-15 arasi fark yapar. Bence Windows veya suruculerin genel kurulumunda sorun olusmus veya tam kuramamissiniz.
Olabilir ben monster direk her şeyi kurup gönderdiler bana ben sadece ekran kartını güncelledim o kadar.

MUX alinan FPS'i artirir ama sizin MUX acmadan once aldiginiz degerler absurt dusuk. MUX oyuna gore yuzde 5-15 arasi fark yapar. Bence Windows veya suruculerin genel kurulumunda sorun olusmus veya tam kuramamissiniz.

Yazılımsal olduğunu düşünmüyorum hocam. İlk aldığımda laptopu MUX kapalı NVIDIA ayarları kapalı bende o değerleri alıyordum. MUX+NVIDIA ayarlarından sonra her oyunda +100 FPS artışı oldun.

High ayarlada şuanda çektim çok teşekkürler tekrardan 60 fpsin üstüne asla çıkmıyordu.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-06-17 at 19.29.57.jpeg
    WhatsApp Image 2022-06-17 at 19.29.57.jpeg
    113 KB · Görüntüleme: 204
Yazılımsal olduğunu düşünmüyorum hocam. İlk aldığımda laptopu MUX kapalı NVIDIA ayarları kapalı bende o değerleri alıyordum. MUX+NVIDIA ayarlarından sonra her oyunda +100 FPS artışı oldun.

MUX o kadar artis saglayan bir sey degil. Belki Monster'a ozel bir sey vardir bilmiyorum ama MUX olmayan 1050 Ti'li bilgisayarimda bile daha fazla FPS aliyordum PUBG'de. Keza gectigimiz yil RTX 2060 - 10750H'li OMEN kullaniyordum. O bilgisayarda MUX acmadigim zaman bile arkadasin MUX olmadan aldigi degerlerin cok ustunde degerler aliyordum. MUX olmasa bile GPU kullaniminin o kadar dusuk olmamasi lazim.

MUX o kadar artis saglayan bir şey degil. Belki Monster'a ozel bir şey vardir bilmiyorum ama MUX olmayan 1050 Ti'li bilgisayarimda bile daha fazla FPS aliyordum PUBG'de. Keza gectigimiz yil RTX 2060 - 10750H'li Omen kullaniyordum. O bilgisayarda MUX acmadigim zaman bile arkadasin MUX olmadan aldigi degerlerin cok ustunde degerler aliyordum.

Doğrudur hocam. Farklı bir cihaz kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı