RTX 3060 Lenovo Legion modeli satışta

Gerçekten çok kötü 500 GB için 2K fazla veriliyor. Ben yine İtopya'dan tavsiye ederim hala 13100 TL. Alacak olanlar artmadan alabilir.

Bu arada hocam burada 60 FPS sabit oynadınız değil mi? NVIDIA Control panel kısmından sabitleyip deneyebilirsiniz. Çok daha serin çalışacaktır. Ayrıca soğutucu kullandınız mı?

FPS sabit 60'dı. Soğutucu kullanmadım. Sadece laptopun altına silgi koyup yükselttim.
 
FPS sabit 60'dı. Soğutucu kullanmadım. Sadece laptopun altına silgi koyup yükselttim.
Değerler bence çok iyi hocam. Benim de masaüstüm gelsin biraz kişisel bir bilgi ama şehir değiştireceğim üniversite için. 2'sini birlikte kurduktan sonra onun incelemesini yaparım. Çok profesyonelce olmaz ama akılda soru işareti de bırakmam.
 
Valla hocam, oyun oynadığım zamanların %90'ında laptop standı ve ekstra monitör kullanıyor olacağım için, Youtube incelemelerinde gördüğüm sıcaklıkların benim durumumda sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum.

3060 kartı için 130 watt


Hocam oyun oynarken yukarıda yazdığım gibi oynadığım zamanın %90'ında FHD 144 Hz FreeSync bir monitör ile oynayacağım, o yüzden pek takılmadım panel durumuna. 40-60 Hz arası FreeSync çalışıyor Omen'de ve gerçekten dalga geçer gibi bir aralık açıkçası fakat dediğim gibi işte. Dış monitör ile Optimus'u da bypass edip yine güzel bir boost alabileceğim eğer Omen tercih edersem.

SSD konusunda da size katılıyorum gayet güzel bir SSD takılabilir kalan miktar ile. Tabi bu takma işlemine Lenovo Türkiye garantiyle alakalı sıkıntı çıkarır mı merak etmiyor değilim.

Sanırım Legion 5'i 60 Hz moduna alıp bataryadan tasarruf sağlamak gibi de bir imkanımız yok gibi. Acaba batarya performansını test edebildiniz mi?

(Karar vermek çok zor...)
Tolga, düne kadar gaming laptoplara karşıydım. Ama sipariş verdim. Ben bile aldıysam çok düşünme al legionu geç bence.
 

Geri
Yukarı