berat222x Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #1 Ekran kartım 3060 ama GTA 5'de 16 FPS alıyorum yardım edin.
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.373 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #31 berat222x dedi: Ekran kartım 3060 ama GTA 5'te 16 FPS alıyorum yardım edin. Genişletmek için tıkla... İlk önce bize GPU-Z programını açıp fotoğrafını atınız 2. olarak NVIDIA GeForce Experience ile orada GTA 5'e basıp optimum ayarları yükle de 3. olarak bir ekran kartı stres testi açıp sonucunu yolla. cumali_032 dedi: Reis hayır. Ciddi anlamda FXAA benzeri bir ayar var, çok FPS düşürüyordu. Her neyse onu geçtim o zaman. Sadece GTA 5'te mi düşük FPS alıyorsunuz? @berat222x Genişletmek için tıkla... Kendimde açık bir şekilde oynuyorum dostum öyle aham şaham bir düşüş yok 20 FPS falan. Artı 0 Eksi
berat222x dedi: Ekran kartım 3060 ama GTA 5'te 16 FPS alıyorum yardım edin. Genişletmek için tıkla... İlk önce bize GPU-Z programını açıp fotoğrafını atınız 2. olarak NVIDIA GeForce Experience ile orada GTA 5'e basıp optimum ayarları yükle de 3. olarak bir ekran kartı stres testi açıp sonucunu yolla. cumali_032 dedi: Reis hayır. Ciddi anlamda FXAA benzeri bir ayar var, çok FPS düşürüyordu. Her neyse onu geçtim o zaman. Sadece GTA 5'te mi düşük FPS alıyorsunuz? @berat222x Genişletmek için tıkla... Kendimde açık bir şekilde oynuyorum dostum öyle aham şaham bir düşüş yok 20 FPS falan.
Ahmetoyunbros Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 923 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #32 cumali_032 dedi: Düşürüyor hocam, FXAA olduğuna emin değilim ona benzer bir ayar var çok fazla FPS düşürüyor. Genişletmek için tıkla... MSAA'dır o hocam. Onu maksimuma çekerseniz oyun 8K falan çalışıyor ondan. Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Düşürüyor hocam, FXAA olduğuna emin değilim ona benzer bir ayar var çok fazla FPS düşürüyor. Genişletmek için tıkla... MSAA'dır o hocam. Onu maksimuma çekerseniz oyun 8K falan çalışıyor ondan.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #33 Ahmetoyunbros dedi: MSAA'dır o hocam. Onu maksimuma çekerseniz oyun 8K falan çalışıyor ondan. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. MSAA o ayarı demeye çalışıyordum. Arkadaşlar mesajıma beğenmedim ata ata bir an bende yanıldım. MSAA açınca FPS aşırı düşüyor. Artı 0 Eksi
Ahmetoyunbros dedi: MSAA'dır o hocam. Onu maksimuma çekerseniz oyun 8K falan çalışıyor ondan. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. MSAA o ayarı demeye çalışıyordum. Arkadaşlar mesajıma beğenmedim ata ata bir an bende yanıldım. MSAA açınca FPS aşırı düşüyor.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #34 cumali_032 dedi: Düşürüyor hocam, FXAA olduğuna emin değilim ona benzer bir ayar var çok fazla FPS düşürüyor. Genişletmek için tıkla... MSAA mı demek istediniz, FXAA taş çatlasa 2-3 kare düşürür. Artı -2 Eksi
cumali_032 dedi: Düşürüyor hocam, FXAA olduğuna emin değilim ona benzer bir ayar var çok fazla FPS düşürüyor. Genişletmek için tıkla... MSAA mı demek istediniz, FXAA taş çatlasa 2-3 kare düşürür.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #35 FlyingHopes dedi: MSAA mı demek istediniz, FXAA taş çatlasa 2-3 kare düşürür. Genişletmek için tıkla... Hocam hayır. Ciddi anlamda FPS düşürüyor. Artı 0 Eksi
FlyingHopes dedi: MSAA mı demek istediniz, FXAA taş çatlasa 2-3 kare düşürür. Genişletmek için tıkla... Hocam hayır. Ciddi anlamda FPS düşürüyor.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #36 cumali_032 dedi: Hocam hayır. Ciddi anlamda FPS düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Önceki mesajınızda bunu yazmışsınız anlamadım, demek istediğiniz nedir? Çelişkili konuşmayın. cumali_032 dedi: Evet hocam. MSAA o ayarı demeye çalışıyordum. Arkadaşlar mesajıma beğenmedim ata ata bir an bende yanıldım. MSAA açınca FPS aşırı düşüyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Hocam hayır. Ciddi anlamda FPS düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Önceki mesajınızda bunu yazmışsınız anlamadım, demek istediğiniz nedir? Çelişkili konuşmayın. cumali_032 dedi: Evet hocam. MSAA o ayarı demeye çalışıyordum. Arkadaşlar mesajıma beğenmedim ata ata bir an bende yanıldım. MSAA açınca FPS aşırı düşüyor. Genişletmek için tıkla...
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #37 FlyingHopes dedi: Önceki mesajınızda bunu yazmışsınız anlamadım, demek istediğiniz nedir? Çelişkili konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Ben önceki mesajımda dedim ki, "MSAA benzer bir ayar var sanırım MSSA idi. Bu FPS'inizi düşürebilir" dedim. @berat222x konu sahibi neden cevap vermiyor? Oyun orjinal mi? Artı 0 Eksi
FlyingHopes dedi: Önceki mesajınızda bunu yazmışsınız anlamadım, demek istediğiniz nedir? Çelişkili konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Ben önceki mesajımda dedim ki, "MSAA benzer bir ayar var sanırım MSSA idi. Bu FPS'inizi düşürebilir" dedim. @berat222x konu sahibi neden cevap vermiyor? Oyun orjinal mi?
efv2 Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #38 İşlemcinin boştayken sıcaklığına bakar mısınız? Macun yenilemesi yapmamışsanız muhtemelen o sebeptendir. Artı 0 Eksi
İşlemcinin boştayken sıcaklığına bakar mısınız? Macun yenilemesi yapmamışsanız muhtemelen o sebeptendir.
yigit2020 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #39 Hocam işlemci ne? Ekran kartı Driverları güncel mi? Oyun nereden alınma? Artı 0 Eksi
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #40 cumali_032 dedi: Düşürüyor hocam, FXAA olduğuna emin değilim ona benzer bir ayar var çok fazla FPS düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Kendim 3060 ve 12100F kullanıyorum. Orijinal olarak oyunun sağladığı her şey olabilecek en üst seviyede. Yok öyle bir şey. Artı -1 Eksi
cumali_032 dedi: Düşürüyor hocam, FXAA olduğuna emin değilim ona benzer bir ayar var çok fazla FPS düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Kendim 3060 ve 12100F kullanıyorum. Orijinal olarak oyunun sağladığı her şey olabilecek en üst seviyede. Yok öyle bir şey.