RTX 3060 sistem nasıldır?

Ekran kartının Zotac olması dışında sorun yok. Bir de 12400F daha iyi malum. Disk de Adata işte.

Hocam ikisi arasındaki fark nedir?

Zotac gayet iyi bir marka. SSD'de hmb bulunan F/P bir model.

Öyle diyorsan hocam. Daha önce duymadığım bir marka olduğu için insan tercih etmiyor tabi.

Hocam ikisi arasındaki fark nedir?
Zotac markasına ısınamıyorum. Intel i5-12400F, Ryzen 5 5600 den çok daha performanslı bir işlemci. Adata'nın da SU serisi disklerine bayağı kronik sorun vardı yani bilemiyorum. XPG'lerde de çıkıyor arada.

Zotac markasına ısınamıyorum. Intel i5-12400F, Ryzen 5 5600'den çok daha performanslı bir işlemci. Adata'nın da su serisi disklerine bayağı kronik sorun vardı yani bilemiyorum. XPG'lerde de çıkıyor arada.

Şimdi hocam 2 3 fazla veririm gider vatan gibi yerlerden ASUS markasının ve vatanın garanti güvencesi ile alırım daha iyi. İnternetten bilmediğim siteden Zotac alırsam bunun garanti güvencesini nereden bulacağım yani.

Zotac markasına ısınamıyorum. Intel i5-12400F, Ryzen 5 5600 den çok daha performanslı bir işlemci.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aradaki fark çok az.Ufak bir overclock ile 12400f'i geçer 5600.
Adata'nın da SU serisi disklerine bayağı kronik sorun vardı yani bilemiyorum
Sata serisi o.Bu ssd'de kronik sorun yok.
XPG'lerde de çıkıyor arada.
Ramlerde güzel.
Şimdi hocam 2 3 fazla veririm gider vatan gibi yerlerden ASUS markasının ve vatanın garanti güvencesi ile alırım daha iyi. İnternetten bilmediğim siteden Zotac alırsam bunun garanti güvencesini nereden bulacağım yani.
FT3TDMJ4 kodlu Özel Toplama Bilgisayar 25.465TL monitör dahil 3060 Ti sistem. İsterseniz monitörü kaldırıp 20k ya alırsınız.
...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aradaki fark çok az. Ufak bir overclock ile 12400F'i geçer 5600.

SATA serisi o. Bu SSD'de kronik sorun yok.

RAM'lerde güzel.

Dostum iade demedim ki parçalarda bir sıkıntı çıksa yardımcı olurlar herhalde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı