RTX 3060 sistemde düşük GPU kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10

roketcan7

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Benim sistemim: Ryzen 5 5600, Gigabyte RTX 3060 12 GB, 16 GB RAM. Ve Forza oynarken veya başka bir oyun görev yöneticisine baktıgımda GPU kullanımı %2 ve 0 arasında değişyor, oyun içindeki FPS göstergesinde Forza'da %98 görünüyor. Sizce ekran kartında bir sorun mu var? Oyun en yüksek ayarlarda 70'lerde geziyor FPS.

Merhaba. Benim sistemim: Ryzen 5 5600, Gigabyte RTX 3060 12 GB, 16 GB RAM. Ve Forza oynarken veya başka bir oyun görev yöneticisine baktıgımda GPU kullanımı %2 ve 0 arasında değişyor, oyun içindeki FPS göstergesinde Forza'da %98 görünüyor. Sizce ekran kartında bir sorun mu var? Oyun en yüksek ayarlarda 70'lerde geziyor FPS.

Görev yöneticisine geçtiğinizde kullanım normal olarak düşer sebebi masaüstünü işliyor o sırada ekran kartı oyun içinde GeForce Experience yardımıyla aldığınız veriler doğrudur.

Görev yöneticisine geçtiğiniz için düşüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı