RTX 3060 Ti sistem cızırdayıp kapanıyor

Armenn

Decapat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
RTX 3060 Tİ
Anakart
H610M-D D4
İşlemci
İ5 12400F
Yukarıda da bahsettiğim gibi bilgisayar cızırdıyor ve daha sonra donup kendini yeniden başlatıyor. Oyunlarda herhangi bir FPS sıkıntısı yok ama böyle bir problem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir cızırdama? PSU modeli nedir?
Cızırdama hoparlörden geliyor ve o esnada bilgisayar donuyor

RAM'ları test edebilir misin, PSU'da voltajlarına bak.
OCCT testi ile psuyu test ettim bir problem çıkmadı ramleri de ram sağlığını ölçerek test ettim onda da herhangi bir problem çıkmadı media creation tool ile format atmayı da denedim ama problem çözülmedi bugğün iso dosyası olarak sağlıklı bir kurulum yaptım şuan bir problem yok hâlâ bekliyorum ama arızam yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum bazı oyunlarda hata verirken bazılarında hiç vermiyor aşırı garip bir durum

Cızırdama hoparlörden geliyor ve o esnada bilgisayar donuyor

OCCT testi ile psuyu test ettim bir problem çıkmadı ramleri de ram sağlığını ölçerek test ettim onda da herhangi bir problem çıkmadı media creation tool ile format atmayı da denedim ama problem çözülmedi bugğün iso dosyası olarak sağlıklı bir kurulum yaptım şuan bir problem yok hâlâ bekliyorum ama arızam yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum bazı oyunlarda hata verirken bazılarında hiç vermiyor aşırı garip bir durum
ha bir an sistemden geliyor sandım cızırdama sesi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı