RTX 3060 Ti Sistem CS2'de kapanıyor

ArqeNade

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.

Arkadaşımın PC'si sadece CS2 de hata vermeden kapanıyor. Görüntü gidiyor. Kasa çalışmaya devam ediyor. Restart atmak zorunda kalıyor. Diğer oyunlarda herhangi bir sorun yok.

FurMark, Prime95 gibi testleri yaptık. RAM testi yaptık 0 hata. BIOS Update yaptık fakat en son BIOS'a geçemedik çünkü MSI anakartlarda ses sorunu var. Bu yüzden MSI forumdan gönderilen E1 BIOS'u kullanıyor. Ondan daha yeni 2 BIOS sürümü daha var. Soğutucu olarak Thermalright Assassin spirit 120 Plus V2 kullanıyor. Sadece format atmadık onu da yakın zamanda yapacağız.

Sistem özellikleri:
  • i3 12100F.
  • MSI Pro H610M-E DDR4.
  • 2x8 GB XPG RAM.
  • ASUS Dual RTX 3060 Ti.
  • Kasa Xigmatek.
  • PSU X Power 500.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe ayarlamaya çalışacak, biraz sıkıntıda fakat Max 1.75-2K ya iyi bir şeyler bulabilir miyiz?

İleriye dönük güzel olur bu cihaz.

İleriye dönük güzel olur bu cihaz.
Daha düşük wattlı ve daha uygun fiyatlı ne tavsiye edersiniz? İleride yükseltme yapacağını düşünmüyorum.

Daha düşük wattlı ve daha uygun fiyatlı ne tavsiye edersiniz? İleride yükseltme yapacağını düşünmüyorum.

Daha düşük güce sahip PSU'larda bu fiyatlarda, kaliteli uygun fiyatlı en mantıklı cihaz bu. Ben ileriye dönük olsun diye özellikle 750W önermedim, 2 bin lira altında ürün bakarken denk geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı