RTX 3060 Ti sisteme PSU önerisi

Şu anki 650 Cooler Master marka PC kapanıyor.

Evet 850 düşünüyorum.

Ama güzel marka olsun bir sıkıntı çıkmasın diye güzel bir şey almak istiyorum rempage ve Gigabyte düşünüyorum.

Rampage bulaşmayın RMx aralarından en kalitelisi diyebilirim bütçe yetiyor ise onu alabilirsiniz. Fazla yüksege gerek yok arıza tespiti yaptınız mı ayrıca? Sisteminizin TDP'si 300 X2 yapın yine yeterli oluyor.

Rampage bulaşmayın RMx aralarından en kalitelisi diyebilirim bütçe yetiyor ise onu alabilirsiniz. Fazla yüksege gerek yok arıza tespiti yaptınız mı ayrıca? Sisteminizin TDP'si 300 X2 yapın yine yeterli oluyor.
Occt ile stres testi yaptık ps kapanıyor fanlar aşırı hızlı çalışıyor aşırı ses gelio

Isınmadan nasıl tam yüke bindigini anladınız da Power'in yetmedigini düşündünüz ki anlamadım en iyisi siz Power alın sonucu topluca öğrenelim.
Bende pek emin değilim ama zaten psu degişicektim 4 bin serisi ekran kartına geçicem ilerde o yüzden değiştirmem zaten daha oyuna girmeden atıyor occt sen power testi yaptım güç harcaması biraz fazla olduğunda hemen kapanıyor fanlar çok aşırı sesli çalışmaya başlıyor inşallah psu dandır

Isınmadan nasıl tam yüke bindigini anladınız da Power'in yetmedigini düşündünüz ki anlamadım en iyisi siz Power alın sonucu topluca öğrenelim.

Kapanmadı çözüldü spu degişince ama ana bir hatam vardı eksiden beri sürücü ekran kartı sürücüsü çöktü diyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı