RTX 3070 nvlddmkm hatası

Daha fazla  
Olay penceresinde bu hatayı "nvlddmkm" aldım ve ekran kapanıp açıldı. Görüntü hafiften yeşillendi sonra ekran kapandı ve açıldı. DDU ile ekran kartı driverını temiz kurulum yaptıkdan bu zamana kadar olmamıştı. Beş altı gündür diyelim. Tek değişiklik PC'de bu gün yeni RAM'lar geldi onları taktım PC'ye. Ama eski RAM'lerde de yaptı ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Sadece YouTube'da video izlerken yapıyor ve şöyle deyim sık değil gün içinde PC beş altı saatten fazla açık kalırsa yapıyor başka zaman rastlamadım. Bu arada ekran kartını değiştikden sonra bunları yaşadım. RTX 3070 ASUS ROG var PC'de.
Bu neden kaynaklı olabilir?

1605827333875.png

1605827371956.png

Tesekkurler ddu ile silip tekrar kurdum. Ben hala ekran karti donanımsal degilde yazılımsal olduğunu düşünüyorum.bu listeye baktığımda bayagi bu hata mesaji gelmis eski karttaykende. Yaşayan varsa ve duzeltten umarim yazarda çözeriz kartti garantiye en son göndermek istiyorum belkide boşa da gitmis olacak çünkü.
Hata kodlarını bir yere yazabilir miyiz sanki öyle bir şey vardı belki onlar konu hakkında daha fazla bilgiye sahiptir. 4 saattir açık PC oyunda oynadım ama kapanmadı hiç beş ve altıncı saatte ne yapacak bakalım.
Hata kodlarını bir yere yazabilir miyiz sanki öyle bir şey vardı belki onlar konu hakkında daha fazla bilgiye sahiptir. 4 saattir açık PC oyunda oynadım ama kapanmadı hiç beş ve altıncı saatte ne yapacak bakalım.
@Recep Baltaş @Ali Güngör.

Bu konuda bilginiz mevcut mu? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1605830168381.png
    1605830168381.png
    121,6 KB · Görüntüleme: 69
Tesekkurler DDU ile silip tekrar kurdum. Ben hala ekran karti donanımsal degilde yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Bu listeye baktığımda bayagi bu hata mesaji gelmis eski karttayken de. Yaşayan varsa ve duzeltten umarim yazarda çözeriz kartti garantiye en son göndermek istiyorum belki de boşa da gitmis olacak çünkü.
@Recep Baltaş @Ali Güngör.

Bu konuda bilginiz mevcut mu? Şimdiden teşekkürler.

Ben de RTX 3070 kullanıyorum aynı hatadan bende de var acaba bu hatayı nasıl çözdünüz?

Sorun ekran kartından değil özellikle YouTube'da izlerken oluyor net hatta biri videoda yakalamıştı. Ben tarayıcı opere kullanıyorum birkaç güncelleme geldi sonra düzeldi uzun süredir olmuyor.

Hatanın çözümünün yazılımsal kısmını bir önceki sayfada belirtmiştim. Kalan hatalar donanımsal olabilir.

Hatanın çözümünün yazılımsal kısmını bir önceki sayfada belirtmiştim. Kalan hatalar donanımsal olabilir.

DDU ile driver ı sildim yükledim zaten hatta düzelmeyince format da attım ancak düzelmedi.
Sorun ekran kartından değil özellikle YouTube'da izlerken oluyor net hatta biri videoda yakalamıştı. Ben tarayıcı opere kullanıyorum birkaç güncelleme geldi sonra düzeldi uzun süredir olmuyor.

Bende de ASUS ROG STRIX 3070 var acaba ASUS ile alakalı bir şey olabilir mi?

ASUS ROG STRIX 3070 bende de aynısı var ama uzun süredir olmuyor dediğim gibi YouTube'da ve tarayıcıdan oluyordu.1.5 aydır bir kere bile olmadı. Bir de şunu deyim aklında olsun. Broadcast kurarsan Windows açılırken açma lazım oldumu aç. Çünkü fark ettim ekran kartını Full'de çalıştırıyor.

Bu sorunu ancak internetsiz, ya da safe Boot ile çözersiniz. Yapmanız gereken, ekran kartının en son sürücüsünü USB belleğe yüklemek ve format attıktan sonra bilgisayarı internete asla bağlamayarak ekran kartı sürücüsünü kurmak. Yada safe Boot yapıp, DDU ile silip yine internetsiz yeni sürücüyü kurmak. Pc siz sürücüyü güncellemeden internete ulaşırsa başarısız olursunuz.

ASUS ROG STRIX 3070 bende de aynısı var ama uzun süredir olmuyor dediğim gibi YouTube'da ve tarayıcıdan oluyordu.1.5 aydır bir kere bile olmadı. Bir de şunu deyim aklında olsun. Broadcast kurarsan Windows açılırken açma lazım oldumu aç. Çünkü fark ettim ekran kartını Full'de çalıştırıyor.

İyi günler rica etsem acaba userbenchmark yapıp test sonuçlarını paylaşabilir misiniz ekran kartlarımız aynı marka model olduğu için kendi ekran kartımda performans ile ilgili bir sıkıntı var mı acaba diye kontrol etmek amacıyla istiyorum. Teşekkür ederim.
Bu sorunu ancak internetsiz, ya da safe Boot ile çözersiniz. Yapmanız gereken, ekran kartının en son sürücüsünü USB belleğe yüklemek ve format attıktan sonra bilgisayarı internete asla bağlamayarak ekran kartı sürücüsünü kurmak. ya da safe Boot yapıp, DDU ile silip yine internetsiz yeni sürücüyü kurmak. PC'siz sürücüyü güncellemeden internete ulaşırsa başarısız olursunuz.

Anladım sağ olun dediğiniz şekilde tekrar deneyeyim o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı