- Makaleler
- 9
Tamamdir, su anda bile 2,689.31€ (1 euro falan sapma olabilir) oldu.
Yine sistemin butun parcalarini atabilir misin?
Tamamdir, su anda bile 2,689.31€ (1 euro falan sapma olabilir) oldu.
SSD icinse 20 euro fark var 1,5 hafta okula ev yemegi gotururum cikaririm onu.Tamamdir, su anda bile 2,689.31€ (1 euro falan sapma olabilir) oldu.
SSD icinse 20 euro fark var 1,5 hafta okula ev yemegi gotururum cikaririm onu.
Abi yani sen bana simdi pc mi topladin ya gozlerinden opeyim cok tesekkur ederim bana cok buyuk katkida bulundun. Allah razi olsun.Arada cok fark yok. İkisi de cok iyi SSD'dir. Senin kararina kalmis.
Bir de klavye ve monitor icin ne onerirsin. (Fare ve kulakligim var.)Arada cok fark yok. İkisi de cok iyi SSD'dir. Senin kararina kalmis.
Abi yani sen bana simdi PC mi topladin ya gozlerinden opeyim cok teşekkür ederim bana cok buyuk katkida bulundun. Allah razi olsun.
Abi yani sen bana simdi PC mi topladin ya gozlerinden opeyim cok teşekkür ederim bana cok buyuk katkida bulundun. Allah razi olsun.
Bir de klavye ve monitor icin ne onerirsin. (Fare ve kulakligim var.)
Simdi atiyorum, sen olsan samsung ssd mi crucial ssd mi alirdin.Rica ederim. Sistemin son halini atabilir misin?
Onlarla pek aram yok. @BerkayZ87 bakabilir. Ya da baska bir konu acabilirsin.
Simdi atiyorum, sen olsan Samsung SSD mi Crucial SSD mi alirdin.
Sistemin son hali:
Eyvallah Umut abi cok tesekkur ederim beni buyuk bir zarar ve zaman israfindan kurtardin.Vallahi cok guzel sistem oldu. Fiyat?
Hemen fiyati hesapliyorum.Vallahi cok guzel sistem oldu. Fiyat?
Fiyati: 2.666,41€Vallahi cok guzel sistem oldu. Fiyat?
Abi yolunuz Mugla/Fethiye'ye duser mi?Eyvallah Umut abi cok tesekkur ederim beni buyuk bir zarar ve zaman israfindan kurtardin.
Hemen fiyati hesapliyorum.
Fiyati: 2.666,41€
Eyvallah umut abi cok teşekkür ederim beni buyuk bir zarar ve zaman israfindan kurtardin.
Hemen fiyati hesapliyorum.
Fiyati: 2.666, 41€
Abi yolunuz Mugla/Fethiye'ye duser mi?
Saglik olsun. Akrabalarimiz orada sebzecilik yapiyor da babam bir hayrimiz olsun dedi. Bir de son bir sey soracaktim bu builde cpu'nun ustune sIkilmasi gereken sey de dahil midir?Yok hocam, TR'de yasamiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.