RTX 4060 Ti i9-11900KF günümüz için yeterli mi?

İşlemci eski nesil. Ekran kartı güzel değil. Muhtemelen aşırı kalitesiz ve patlama riski bile olan bir güç kaynağı var kasada. İşlemci soketi eski ve muhtemelen giriş seviye anakart var. Kaldı ki bu işlemcilerin sıfırı da kalmadı muhtemelen şuanki aldığın kasada 2. el bir işlemci var. Bunu iade et, sana düzgün bir bilgisayar önerelim.

İşlemci 12. nesil olsa hadi neyse 11. nesil ve LGA1200 soketli...
Gelde anlat küçücük çocuğa.

Parayı boş ver de, benim amaç oyun oynamak. Biz vermedik hediye geldi bana 40k dendi.
Öncelikle büyük harfle yazma, saygılı ol senden büyük insanlara.
2.'si ise amacın oyun oynamak bile olsa sırf i9 diye bu işlemcinin bulunduğu bir sisteme bu kadar para verilmez, akıl kârı değil. Hediye geldiyse önceden belirtsene, neden şu zamana kadar sakladın da herkese iade et dedirttin. Para vererek aldıysan kazıklanmışsın dedik sadece.

Öncelikle büyük harfle yazma, saygılı ol senden büyük insanlara.
2.'si ise amacın oyun oynamak bile olsa sırf i9 diye bu işlemcinin bulunduğu bir sisteme bu kadar para verilmez, akıl kârı değil. Hediye geldiyse önceden belirtsene, neden şu zamana kadar sakladın da herkese iade et dedirttin. Para vererek aldıysan kazıklanmışsın dedik sadece.

Özür dilerim, amacım saygısızlık değil. Caps Lock açık kalmış hediye geldiyse iyi sistem midir?
Amaçım oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özür dilerim, amacım saygısızlık değil. Caps Lock açık kalmış hediye geldiyse iyi sistem midir?
Amaçım oyun.
Hediye geldiyse iyi sistem, ama para verdiysen parana yazık. Ayrıca bilgisayarına Windows 10 değil Windows 11 kurup kullan. Windows 10'un desteği bitiyor 1 yıldan az kaldı.

nasıl kuracağım acaba?

Ben 12 yaşındayım, anlamam pek.
Yaşının küçük olduğu belli zaten konuşmandan :)
Ayrıca Windows 11 kurmak için bir büyüğünden yardım almanı öneririm, internette videolar ve rehberler var oradan yapabilirler.

Ayrıca Windows 11 kurmak için bir büyüğünden yardım almanı öneririm, internette videolar ve rehberler var oradan yapabilirler.

Ben yapamazsam ne olabilir ki?

Çok iyi bir insansın seni takip ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba hangi oyunları oynamalıyım size göre?

80 bin öedim Windows 11'di ben Windows 10 yaptım.

Cevap vermeden edemedim. Üzdü çünkü o fiyata 3 ay önce kendi arkadaşıma 14900f sistem dizdim. Gerçek anlamda 81 küsür falan tutmuştu. Arkadaşın araştırmayı bilmiyor sanırım. Sana da boşuna böyle saçma bir sisteme bu kadar para ödetmiş kardeşim. Bir de sen şimdi yükseltmeye kalksan LGA1700 geçmek zorunda kalacağın ve DDR5 yapmak zorunda kalacağın için sana en az 45-50k masraf çıkar. Üzdü valla öyle arkadaşım olsa ne dese tersini yapardım :D

Cevap vermeden edemedim. Üzdü çünkü o fiyata 3 ay önce kendi arkadaşıma 14900f sistem dizdim. Gerçek anlamda 81 küsür falan tutmuştu. Arkadaşın araştırmayı bilmiyor sanırım. Sana da boşuna böyle saçma bir sisteme bu kadar para ödetmiş kardeşim. Bir de sen şimdi yükseltmeye kalksan LGA1700 geçmek zorunda kalacağın ve DDR5 yapmak zorunda kalacağın için sana en az 45-50k masraf çıkar. Üzdü valla öyle arkadaşım olsa ne dese tersini yapardım :D
80k'ya ölü soket ve 4060ti almışlar şaka gibi...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı